Peste 2000 de articole despre slabire, dieta, alimentatie sanatoasa, trending si lifestyle, fashion sanatate remedii tratamente beauty

Faceți căutări pe acest blog

MSM elimina durerile osteoarticulare

Citind mai multe reviste am tot vazut o reclama la produsul MSM. Sincer numele nu imi spunea nimic si nici nu prea ii dadeam atentie.

Si totusi, azi am hotarat sa aflu mai multe despre misteriosul MSM. Ce inseamna si de unde ii vine denumirea?

Este prescurtarea de la substanta Methylsulfonylmethane prescurtata in romana metilsulfonilmetan. Ok, pana aici nu mi-a spus multe asa ca i-am cautat prospectul sa vad pentru ce e indicat.


 Si mare mi-a fost mirarea cand am aflat cat e de bun. Prospectul MSM scrie ca se pare ca este o formula de ultima generatie care:

- reduce durerea care apare in caz de artrita reumatoida, osteo-artrita, spondiloza cervicala, bun si la copii care sufera de aceste boli
- te ajuta sa te misti mai usor, mareste mobilitatea articulara
- intareste unghiile si parul, are rol protector al oaselor, tendoanelor si ligamentelor
imaginea cutiei solaray msm - metil-sulfonil-metan
Cumpara Solaray
MSM - metil-sulfonil-metan
livrare in Romania
- reduce inflamatiile
- amelioreaza episoadele de alergie ce apar in rinita de sezon
- scade colesterolul rau si glicemia
- previne cancerul mamar
- protejeaza interiorul intestinelor, imbunatateste si vindeca colita ulcerativa, cistita intestinala, boala Crohn, sclerodermia.
- recomandat in caz de hiperaciditate, reflux gastro-esofagian
- folosit si in tratamentul bolilor de plamani
- detoxifica si ajuta refacerea sistemului imunitar


Ce are in compozitie MSM ? Capsulele includ urmatoarele ingrediente: Msm(metilsulfonilmetan), extract din radacina de gheara diavolului, curcumina, extract din rasina si acid de boswellia serata, scoarta din gheara matei.

Cum se tine o cura cu acest medicament ? Se iau 2 pastile pe zi in timpul mesei.

Desigur la recomandarea doctorului dvs. modul de administrare poate diferi putin.

De unde pot cumpara si la ce pret Msm ? Unde gasesc sa cumpar ?

Produsul se vinde in farmacii, magazine cu suplimente naturiste si chiar si pe internet.

Se poate face comanda de exemplu  AICI cu livrare pe teritoriul Romaniei.


O cutie MSM in Romania costa in jur de 40 de lei(ron) si contine 90 de capsule care iti ajung pentru 45 de zile. Pe cutie scrie ca este produs de firma Solaray Secom.

Cine a luat acest medicament ? Cat este de eficient ? Provoaca reactii adverse ? Dupa cat timp dispare durerea? Pareri si opinii sunt binevenite aici pe blog in casuta de mai jos cu comentarii.

Atentie! Este contraindicat pentru copii mici si mamicilor in perioada de sarcina si alaptare. Disclaimer: acest articol contine legaturi de afiliere prin care produsul prezentat poate fi achizitionat direct. Este posibil, ca in urma achizitei produsului, urmand legaturile de afiliere, editorii blogului sa primeasca un comision. Existenta legaturilor de afiliere nu a influentat in nici un fel obiectivitatea articolului.
...

Cele mai citite in ultima saptamana

Cauta pe acest blog