Peste 2000 de articole despre slabire, dieta, alimentatie sanatoasa, trending si lifestyle, fashion sanatate remedii tratamente beauty

Faceți căutări pe acest blog

Supliform gelul bun pentru celulita si vergeturi

Cum scap de vergeturi si celulita ? Ce unguent sau gel e bun pentru aspectul de coaja de portocala si vinisoarele albe de pe piele?

O crema perfecta pentru aceste probleme este gelul Supliform de la Hofigal.
Este un produs ieftin si bun. Crema contine castan salbatic, ardei iute, extract de iedera si uleiuri esentiale.

Ce pret are Supliform ? Un flacon de 75 ml costa cam 10 lei. Cutia mare de 500 ml are un pret de aproximativ 50 ron.

De unde il cumpar? Se vinde online prin comanda, de pe mai multe site-url:
asa arata crema supliform care vindeca vergeturile si celulita
Supliform anticelulita

De ex puteti cumpara crema Supliform 75 ml aici, sau daca vrei o cantitate mai mare puteti comanda cutia de Supliform 500 ml de pe acest link.

Prospectul scrie ca actioneaza in felul urmator:

- aplicata in zona cu probleme prin masaj circular scade simptomele celulitei redand pielii un aspec elastic si catifelat, practic intinereste pielea.
- are efect relaxant, sedativ, tonifica musculatura

Cumpara de aici crema anticelulitica Supliform cutie mare
Supliform cutie 500ml

Cand este recomandat la folosire: crema este buna de folosit daca ai vergeturi, celulita, durere reumatica musculara si articulara,

tulburari ale circulatiei periferice (adica ai mainile si picioarele reci), pentru intinerirea pielii, pentru eliminarea depunerilor de grasimi in zonele de unde iti doresti sa slabesti. Ideala pentru intretinerea corpului.

Cum se administreaza ? Crema se aplica in zona cu probleme intr-un strat subtire de maxim trei ori pe zi. Zona se maseaza usor pentru un sfert de ora dupa care se tine la caldura zona pe care ai aplicat crema. Te poti infasura cu folie alimentara pe perioada de 30 minute, pentru efect garantat.

Cat de rapid isi face efectul ? Pentru rezultate trebuie sa ai rabdare, cura trebuie sa tina cel putin 12 zile. Daca ai celulita multa sau vergeturi pronuntate, atunci ai rabdare si foloseste supliform, pana la disparitia totala a problemei.

Are contraindicatii? Se poate folosi daca sunt insarcinata ? Crema anticelulitica Supliform NU se foloseste de gravide. Nu il folosi deloc, daca alaptezi !

Se poate folosi pe fata ? NU, aceasta crema e buna pentru rezolvarea problemelor de pe corp, fata insa este mai sensibila, deci pentru fata, se folosesc creme speciale pentru ten.

Desigur pe langa tratamentul cu supliform, trebuie sa te apuci de sport si sa tii o dieta, sa urmezi o alimentatie sanatoasa pentru rezultate sigure.

Cine a folosit crema pentru celulita Supliform? Un caz concret este o membra a forumului nostru Cristiniq, care ne-a povestit in detaliu cum a folosit ea impachetarile cu supliform.

Ea a reusit sa slabeasca asa 25 de kg, dupa ce a nascut.
Asteptam cu interes parerile si comentariile cititorilor, in casuta de comentarii de sub articole, pe paginile de social media (facebook, google plus, twitter) asociate blogului. Publicam toate comentariile decente, chiar daca au ceva de spus impotriva produselor prezentate de noi in articole, sau impotriva celor enuntate de noi in textele articolelor.

 Disclaimer: acest articol contine legaturi de afiliere prin care produsul prezentat poate fi achizitionat direct. Este posibil, ca in urma achizitei produsului, urmand legaturile de afiliere, editorii blogului sa primeasca un comision. Existenta legaturilor de afiliere nu a influentat in nici un fel obiectivitatea articolului. Recomandam produse care le-am testat, sau despre a caror corectitudine si utilitate ne-am convins cu certitudine, si credem ca pot fi de folos si cititorilor nostri.

Niciun comentariu:

Atentie ! Toate comentariile care contin legaturi externe vor fi sterse !

Trimiteți un comentariu

Comentariile sunt moderate de operator uman. Comentariile irelevante nu se publica.

[ Comments are moderated. Irrelevant comments do NOT get published ]

...

Cele mai citite in ultima saptamana

Cauta pe acest blog