Faceți căutări pe acest blog

Saridon- nu te mai doare capul

La ce se foloseste medicamentul Saridon? Saridon este un medicament care elimina durerea de cap. Saridon este un produs foarte mediatizat in reclamele de la televizor.
Ce afectiuni mai trateaza Saridon? Saridon in prospect scrie ca se recomanda in caz de durere de cap cefalee, durere de dinti, durere menstruala, nevralgie, dureri dupa operatie, dureri reumatice, stari de febra si gripa, migrene.


poza cu cutia medicamentului Saridon pentru dureri de capCe ingrediente contine Saridon? Medicamentul Saridon are in compozitie paracetamol, propifenazona si cafeina.

Cum trebuie luat medicamentul Saridon? Utilizarea -administrarea medicamentului pentru adulti este de 1-2 capsule. In cazul in care vreti sa administrati saridon la copii de varsta scolara de da o jumatate sau un comprimat intreg. Se iau medicamentele cu apa, ceai sau suc natural de fructe.

Saridon are contraindicatii sau precautii de utilizare? Nu au voie sa ia Saridon persoanele care au probleme cu ficatul sau cu rinichii, in caz de anemie hemolitica, porfirie hepatica acuta. Poate provoca reactii alergice? Doar in cazul in care aveti alergie la unul din componentele medicamentului. In cazul incare aveti reactii pe piele eruptii sau urticarie nu mai consumati saridon si consultati-va medicul de familie.
Pot sa iau Saridon imperuna cu alte medicamente? Nu are interactiuni medicamentoase insa daca esti sub tratament si iei Saridon atunci este interzis sa bei alcool.

Ce pret are Saridon? O cutie costa in jur de 10 lei si contine 10 tablete. Unde gasesc Saridon? Se poate cumpara in toate farmaciile din tara. Se poate comanda si pe internet de exemplu pe site-ul http://www.pcfarm.ro
http://www.solarisfarm.ro
A folosit cineva Saridon? E eficient pentru durerea de cap? Are efecte secundare? Astept pareri si comentarii sub articol.

Niciun comentariu:

Atentie ! Toate comentariile care contin legaturi externe vor fi sterse !

Trimiteți un comentariu

Comentariile sunt moderate de operator uman. Comentariile irelevante nu se publica.

[ Comments are moderated. Irrelevant comments do NOT get published ]

Cauta pe acest blog