Peste 2000 de articole despre slabire, dieta, alimentatie sanatoasa, trending si lifestyle, fashion sanatate remedii tratamente beauty

Faceți căutări pe acest blog

Curatarea colonului un nou produs de la Fares

 Cei de la Fares au lansat un produs care te ajuta in procesul de curatare a colonului.
 Din datele din prospect produsul pt curatarea colonului este un complex natural facut din plante medicinale si argila.
 Este un produs romanesc, preparat la noi in Romania de firma Fares. Are ca actiune purificarea si eliminarea toxinelor din colon.


Efectele benefice pe care le aduce organismului sunt: detoxifica, are efect antiiinflamator asupra tractului digestiv, este vermifug, antispastic, carminativ, elimina metalele grele, radioprotector, laxativ, purgativ, regleaza colesterolul si glicemia.

 Cand trebuie sa tin cura cu produsul "curatarea colonului D92"? Ce boli se trateaza prin curatarea de colon?
 Este recomandat sa faci o cura pentru curatare de colon in caz de urmatoarele afectiuni:

 - constipatie, hemoroizi, gastrita, balonare, colici dureri abdominale, paraziti intestinali, diabet, alergii, afectiuni pe piele (eczeme, acnee, urticarii), simptome de menopauza, protectie fata de radiatii si metale grele, cura de slabire, diete, cure de detoxifiere.

 Ce are in compozitie ? Ingredientele sunt toate naturale.

Contine argila verde, frunze de senna, seminte de Plantago ovata, topinambur, fructe de soc, fructe de cardamom, radacina de cicoare, lucerna, radacina de lemn dulce, cuisoare, ghimbir, ulei esential de portocale.

Cumpara aici produsul Curatarea Colonului pentru livrare in Romania
Cumpara aici produsul Curatarea
Colonului pentru livrare in
Romania
 Cum trebuie sa iau produsul pentru colon? Modul de administrare si folosire este simplu. Pentru copii se da cate 1 lingura de amestec cu iaurt sau apa de doua ori pe zi.

 Odata dimineata si odata seara pe stomacul gol. La adulti cantitatea este mai mare. Trebuie sa iei 2-3 linguri pe zi , de 2 ori. Dupa utilizarea produsului trebuie neaparat sa bei cel putin 400 ml de lichide.


Cat se tine o cura pt curatare de colon ?

Cu produsul de la fares trebuie sa tii cura timp de 1-2 luni. Poti repeta cura dupa ce tii o pauza de 2 luni.


 Ce pret are Curatarea Colonului Fares ? O cutie costa in jur de 42 de lei. O cutie are 300 de grame.

 Unde se gaseste ? Se poate cumpara in magazine naturiste, farmacii. Si pe net se poate comanda direct de pe acest site



Cumpara aici produsul Curatarea Colonului pentru livrare in  Romania
Comanda de aici produsul Curatarea
Colonului pentru livrare in
strainatate
Esti in strainatate si vrei totusi sa cumperi acest produs ? Atunci afla ca exista acest site cu produse naturiste care vinde Curatarea Colonului Fares si trimite coletele in diaspora, in toate tarile din Europa.

 Desigur pretul e putin mai scump, dar merita daca vreti un produs naturist de calitate buna produsa in Romania. La ei pretul costa in jur de 17 euro.

Pot aparea efecte secundare, reactii alergice, de la acest produs? Nu are efecte secundare. Nu provoaca reactii alergice, doar in cazul in care ai alergie la unul din ingrediente.

Contraindicatii "Curatarea Colonului Fares". Are urmatoarele contraindicatii: NU se administreaza copiilor care au sub 12 ani, nu se recomanda femeilor insarcinate sau care alapteaza, nici persoanele care au inflamatii acute ale intestinelor.

Il pot folosi impreuna cu alte medicamente in acelasi timp?  Nu, daca esti sub tratament medical trebuie sa tii pauza de 2 ore intre utilizare. Adica iei mai intai amestecul cu apa/ceai din Curatarea colonului si doar dupa 2 ore iti iei celelalte medicamente.

A folosit deja cineva acest produs? Va invitam la discutii, comentarii si experiente personale dupa folosirea produselor. Asteptam persoanele care pot spune "am folosit si m-a ajutat produsul ..." sau dimpotriva, daca nu v-a folosit, spuneti-ne :) sub articol.
Asteptam cu interes pareri si comentarii de la cititorii blogului pe paginile de social media (facebook, google plus, twitter) asociate blogului.

Publicam toate comentariile decente, chiar daca au ceva de spus impotriva produselor prezentate de noi in articole, sau impotriva celor enuntate de noi in textele articolelor.

 Disclaimer: acest articol contine legaturi de afiliere prin care produsul prezentat poate fi achizitionat direct. Este posibil, ca in urma achizitei produsului, urmand legaturile de afiliere, editorii blogului sa primeasca un comision. 
...

Cele mai citite in ultima saptamana

Cauta pe acest blog