Faceți căutări pe acest blog

La ce se foloseste argintul coloidal?

Ce efecte are argintul coloidal asupra organismului?
Argintul coloidal de la Dr Juice Co are urmatoarele proprietati:
- distruge structura invelisului virusilor, ciupercilor si bacteriilor, impiedica inmultirea virusilor si ajuta la distrugerea lor

- este eficient in regenerarea oaselor, rezulta o vindecare cu 50% mai rapida a acestora.
- accelereaza regenerarea pielii si a tesuturilor in cazul taieturilor, leziunilor si arsurilor, suprafata afectata ramane sterila

- intr-un interval de 6 minute, argintul coloidal distruge orice germen patogen, nimiceste si renumita bacterie Staphylococcus Aureus, cunoscuta sub numele de "bacteria spitalelor”.
- argintul coloidal ajuta la regenerarea ficatului si la detoxifierea lui.
- la o concetratie de 10 ppm (parts per million) are deja o putere de nimicire a bacteriilor mai mare decat majoritatea antibioticelor din comert
Cumpara de aici argint coloidal cel mai puternic antibacterian
Argint coloidal 

Este bine sa consumam argint coloidal? Este periculos pentru organism? Argintul sub forma sa coloidala nu este daunator pentru organism si nu are efecte secundare, poate fi utilizat in siguranta impreuna cu alte medicamente.

Cat costa argintul coloidal? O sticla de 200 ml se poate cumpara la un pret de 47 lei. Unde se gaseste? Il poti comanda online pe site-ul acesta.

Cum se administreaza? Se poate folosi atat intern cat si extern. Vezi tabelul cu modul de folosire pentru diferite afectiuni pe site-ul lor.
Cine s-a vindecat deja cu aceste produse naturiste ? In cat timp poti scapa de infectia cu stafilococ ?

Asteptam cu interes parerile si comentariile cititorilor, in casuta de comentarii de sub articole, pe paginile de social media (facebook, google plus, twitter) asociate blogului. Publicam toate comentariile decente, chiar daca au ceva de spus impotriva produselor prezentate de noi in articole, sau impotriva celor enuntate de noi in textele articolelor.

 Disclaimer: acest articol contine legaturi de afiliere prin care produsul prezentat poate fi achizitionat direct. Este posibil, ca in urma achizitei produsului, urmand legaturile de afiliere, editorii blogului sa primeasca un comision. Existenta legaturilor de afiliere nu a influentat in nici un fel obiectivitatea articolului. Recomandam produse care le-am testat, sau despre a caror corectitudine si utilitate ne-am convins cu certitudine, si credem ca pot fi de folos si cititorilor nostri.

Cauta pe acest blog