Faceți căutări pe acest blog

Cum a scapat Nicola de kilogramele in plus -10 kg


Cum slabesc vedetele pentru Dansez pentru tine?
Cum a scapat Nicola de kilogramele in plus -vedete spune ca a scapat de - 10 kg, dar nu brusc ci in cateva luni. In interviul facut de Perfecte.ro o poti vedea pe NIcola cum povesteste ca a slabit.

Nicola, care participa in noul sezon al emisiunii “Dansez pentru tine”, a afisat un nou look.
Cantareata marturiseste ca participarea la emisiunea “Dansez pentru tine” nu are nicio legatura cu decizia sa de a slabi. “Am vrut sa ma simt eu mai bine, pentru ca kilograme in minus inseamna o altfel de stare si e mai sanatos asa,” a adaugat artista.

Nicola nu tine secret nici modul in care a scapat de kg in plus. “Nu am tinut dieta drastica si nici nu sunt de acord cu asa ceva. In schimb, am facut tratamente corporale si miscare. Am facut lipomasaj, cellu si drenaj limfatic” spune cantareata.

Nicola a facut si o demonstratie practica a tratamentelor corporale care au ajutat-o sa slabeasca, realizate in salonul de infrumusetare Bellissima, din Bucuresti. Vezi in materialul video cum decurg procedurile de lipomasaj, tratamentele cu LPG Cellu M6 si drenajul limfatic.

Unde este centrul de infrumusetare Salon Bellissima adresa? Adresa lor este str Dr Iacob Felix nr 7 Telefon 021-311.88.44
Fax 021-311.88.45, MObil 0730-11.88.44 sau 0751.11.88.44 Cardurile Bellissima Salon
iar site-ul este www.belissima.ro

Salonul este prezentat ca un salon de vis chiar de MIhaela Radulescu in videoclip
Cat costa un tratament de slabire la Salonul la care a slabit Nicola? Preturile si tarifele le poti vedea pe site-ul lor. Uite de ex am vazut ca un tratament LIPOEASY care hidrateaza, diminueaza vergeturile, si scade in greutate costa in jur de 170 ron si dureaza 1 ora si 30 minute
sursa partiala www.perfecte.ro

Niciun comentariu:

Atentie ! Toate comentariile care contin legaturi externe vor fi sterse !

Trimiteți un comentariu

Comentariile sunt moderate de operator uman. Comentariile irelevante nu se publica.

[ Comments are moderated. Irrelevant comments do NOT get published ]

Cauta pe acest blog