Peste 2000 de articole despre slabire, dieta, alimentatie sanatoasa, trending si lifestyle, fashion sanatate remedii tratamente beauty

Faceți căutări pe acest blog

Corpul perfect in 12 saptamani - carte


CORPUL PERFECT IN 12 SAPTAMINI. PROGRAM INTENSIV DE EXERCITII SI NUTRITIE- este o carte pe care o recomand celor care vor sa faca exercitii acasa si cei care vor sa invete despre nutritie.
Autor: Bob Greene
Editura: Polirom
An aparitie: 2007
Numar de pagini: 344 pagini

....Doriti un program de obtinere a formei fizice optime intr-un timp record? Cartea are ca principal argument povestile de succes ale celor care au acceptat provocarea lui Bob Greene de a-si schimba modul de viata (Oprah Winfrey, printre altii). La baza programului se afla convingerea ca sanatatea perfecta este conditionata de o stare mentala optima.

Volumul contine exercitii fizice structurate pe trei niveluri, fiecare avind efecte garantate in privinta revigorarii organismului si a atingerii greutatii ideale. In plus, ofera un ghid esential de alimentatie, o trecere in revista a celor mai cunoscute diete, precum si sfaturi care sa va ajute sa o alegeti pe cea potrivita.

Cuprins: Cum sa construim fundamentul unui psihic sanatos • Conditia fizica perfecta • Cinci reguli simple de alimentatie • Corpul perfect in 12 saptamini • Trecerea la viata obisnuita ...

Cat costa cartea Corpul Perfect in 12 saptamani? Pretul cartii este in jur de 9 lei
O poti comanda online pe site-ul www.dordecarte.ro

Niciun comentariu:

Atentie ! Toate comentariile care contin legaturi externe vor fi sterse !

Trimiteți un comentariu

Comentariile sunt moderate de operator uman. Comentariile irelevante nu se publica.

[ Comments are moderated. Irrelevant comments do NOT get published ]

...

Cele mai citite in ultima saptamana

Cauta pe acest blog