Faceți căutări pe acest blog

Dieta Cambridge


Dieta Cambridge sau metoda de slabit Cambridge
In ce consta aceasta dieta? Metoda Cambridge de slabit a fost conceputa pentru persoanele care au probleme reale de greutate, dar poate fi urmata pe termen scurt si de cele care vor sa dea jos cateva kilograme pentru a arata uimitor la un eveniment viitor.

Program slabit Cambridge Weight Plan

Dieta hipocalorica
Pasul 1 - Este prima faza, recomandata in special persoanelor care doresc sa scada foarte mult in greutate.Este alcatuita din doua etape:

Singura Sursa - durata minima este de o saptamana si cea maxima de 12 saptamani. In aceasta perioada se vor consuma zilnic intre 415 si 554 de calorii, furnizate strict de meniul special Cambridge. Acesta presupune consumul a 3 - 4 pliculete de supa si shake pe zi.

Singura Sursa Plus - perioada recomandata pentru urmarea acestui pas variaza intre o saptamana si 12 saptamani, iar numarul de calorii furnizate organismului zilnic este de 615 calorii. Se vor consuma trei plicuri pe zi si o masa de 200 de calorii sau patru plicuri pe zi si 200 de mililitri de lapte degresat.

Dieta moderat hipocalorica
Pasul 2 - Dieta de 810 calorii - se tine minim o saptamana si se pot consuma trei plicuri pe zi si alimente bogate in proteine, lapte degresat si legume.

Pasul 3 - Dieta de 1000 de calorii - se urmeaza minim doua saptamani, timp in care sunt permise doua plicuri Cambridge pe zi, lapte degresat, mic dejun si salate la pranz si cina.

Dieta non-hipocalorica
Pasul 4 - Dieta de 1200 de calorii - sunt necesare minim doua saptamani pentru a obtine rezultate, timp in care se vor consuma doua plicuri pe zi, lapte degresat, iar pentru mesele principale ale zile, poti primi recomandari si retete speciale delicioase din partea consultantului.

Pasul 5 - Dieta de 1500 de calorii - perioada de timp minima este tot de doua saptamani, insa se consuma un plic pe zi si pe langa mic dejun, pranz si cina, este permisa si o gustare.

Pasul 6 - Dieta de 1500+ - ultima etapa a dietei este dedicata in mod special mentinerii noii siluete obtinute si poate fi urmata pe o perioada nedeterminata de timp. In aceasta faza, cel mai mult cantareste dorinta ta de a-ti mentine rezultatele obtinute si mai ales, vointa cu care te inarmezi pentru a-ti schimba definitiv stilul de alimentatie. Ramane la alegerea ta ce produs Cambridge vrei sa consumi pe zi, insa pentru celelalte mese ale zilei trebuie sa te gandesti la meniuri variate, insa sanatoase


sursa www.intrefete.ro
puteti citi mai multe despre dieta Cambridge pe site-ul http://www.cambridgeweightplan.com/ sau
www.cambridge-diet.co.uk
produsele sunt facute in Anglia

Niciun comentariu:

Atentie ! Toate comentariile care contin legaturi externe vor fi sterse !

Trimiteți un comentariu

Comentariile sunt moderate de operator uman. Comentariile irelevante nu se publica.

[ Comments are moderated. Irrelevant comments do NOT get published ]

Cauta pe acest blog