Faceți căutări pe acest blog

Un tratament eficient in problemele digestive este mierea de albine


Daca aveti problemelor digestive puteti incerca ca metoda de tratament cu miere de albine

Bolnavii de hepatita pot folosi mierea ca aliment si medicament. Medicii sunt de acord ca orice dieta in cazul hepatitelor este bine sa contina neaparat aminoacizi esentiali, glucide si vitamine.

O asociere intre miere ca suport glucidic, polen si laptisor de matca ne poate asigura o convalescenta fara probleme si o nutritie deosebita a celulei hepatice – una dintre foarte putinele celule din organismul nostru care se pot reface.

Tot in afectiunile ficatului, se amesteca, in parti egale, miere si coacaze negre trecute prin masina de tocat. Din acest amestec se ia cate o lingurita, cu 30 de minute inainte de masa.

In caz de ulcel gastric si duodenal, mierea se foloseste cu 2 ore inainte de micul dejun si pranz si la 3 ore dupa cina. O lingura de miere se dizolva intr-un pahar cu apa calda, pentru ca, dizolvata, ea contribuie la subtierea mucozitatilor din stomac, scade intensitatea durerii, inlatura varsaturile si arsurile.

In caz de colita, o lingura de flori de musetel uscate se pun într-un pahar cu apa fierbinte. Dupa ce s-a racit, se strecoara infuzia si se adauga o lingura de miere. Se beau 2-3 cani pe zi.

Cauta pe acest blog