Faceți căutări pe acest blog

Slabit natural cu tinctura de soc

Tinctura de soc este eficienta impotriva obezitatii

In cura de slabire, tinctura de fructe de soc va fi asociata cu o alimentatie din care se va exclude carnea (se admite carnea de peste de 2-3 ori/saptamana), mezelurile, prajelile si pe cat posibil produsele cu aditivi alimentari, zaharul, margarina si bauturile carbogazoase dulci.

Se pot consuma in mod special cerealele integrale, ca atare sau sub forma de fulgi, fructele si legumele proaspete consumate ca atare, sub forma de salata sau suc

Cum se administreaza tinctura de soc in slabit dieta ?
Pentru combaterea obezitati, in prima zi se ia 1 lingurita diluata intr-un pahar cu apa, la ora 18; in a doua zi se iau 2 lingurite diluate intr-un pahar cu apa la aceeasi ora s.a.m.d., pana in ziua a saptea, cand se ajunge la 7 lingurite luate odata.

Se mentine aceasta doza vreme de 30 de zile. Dozele progresive se iau pentru a nu crea un soc tranzitului intestinal, care va fi foarte mult accelerat, la fel ca si diureza si procesele de eliminare pe ansamblu. Daca pe masura ce se creste doza apare diareea, se revine la doza anterioara sau se iau remedii contra diareii, iar daca aceasta persista, atunci se reduce doza sau chiar se intrerupe tratamentul.

Atentie! Tinctura de fructe de soc nu se administreaza niciodata nediluata, ci numai in combinatie cu apa. Preparatul este contraindicat in diaree acuta sau cronica, colita de fermentatie.

Atentie la toxicitatea acestei plante!
Fructele de soc sunt foarte puternice ca si remediu; in cazul ingerarii unei cantitati mari (peste 200 de grame de fructe sau 200ml de tinctura) pot aparea simptomele intoxicatiei: voma, arsuri gastrice, diaree, deshidratare, stare generala alterata.

Cat costa tinctura de soc pret? O sticluta de 50 ml de tinctura de soc Hofigal costa in jur de 8 lei
Unde pot cumpara tinctura de soc? Poti comanda si cumpara tinctura de soc in orice magazin naturist, farmacie naturista, plafar, sau le poti comanda online pe
www.naturaplant.ro
www.magazin-naturist.ro
www.dagrino.ro

info partial Slab sau Gras

Niciun comentariu:

Atentie ! Toate comentariile care contin legaturi externe vor fi sterse !

Trimiteți un comentariu

Comentariile sunt moderate de operator uman. Comentariile irelevante nu se publica.

[ Comments are moderated. Irrelevant comments do NOT get published ]

Cauta pe acest blog