Peste 2000 de articole despre slabire, dieta, alimentatie sanatoasa, trending si lifestyle, fashion sanatate remedii tratamente beauty

Faceți căutări pe acest blog

Naomi Campbell isi mentine frumusetea cu sirop de artar, lamaie si ardei


Top modelul britanic Naomi Campbell a declarat ca siropul de artar, sucul de lamaie si ardeiul iute de Cayenne sunt ingredientele "secrete" care o ajuta sa aiba o silueta de invidiat, conform ziarului online dailymail.co.uk

Naomi Campbell, implineste 40 de ani la sfarsitul lunii mai, urmeaza o dieta
de detoxifiere, bazata pe un cocteil special, ale carui ingrediente sunt siropul de artar, sucul de lamaie, ardeiul iute de Cayenne si apa.

"Incerc sa urmez aceasta dieta de trei ori pe an. Cea mai lunga perioada a fost de 18 zile. E bine sa iti detoxifiezi organismul din cand in cand", a declarat modelul britanic.

Criticii acestei diete, care consta intr-un consum zilnic mai mic de 600 de calorii, spun ca este daunatoare pentru sanatate. Naomi Campbell a marturisit in interviul acordat realizatoarei americane de televiziune Oprah Winfrey ca "pasiunea" ei pentru aceasta dieta este sprijinita de partenerul ei de viata, magnatul rus Vladimir Doronin.

Naomi Campbell nu este singurul star care a laudat efectele benefice ale acestei diete. Cantareata americana Beyonce, in varsta de 28 de ani, a reusit sa slabeasca 10 kilograme in doua saptamani, urmand aceasta dieta, pentru rolul din musicalul "Dreamgirls".

Dieta pe baza de sirop de artar este considerata una dintre cele mai extreme si mai periculoase din lume
citeste intregul articol pe http://www.stilfeminin.ro

Niciun comentariu:

Atentie ! Toate comentariile care contin legaturi externe vor fi sterse !

Trimiteți un comentariu

Comentariile sunt moderate de operator uman. Comentariile irelevante nu se publica.

[ Comments are moderated. Irrelevant comments do NOT get published ]

...

Cele mai citite in ultima saptamana

Cauta pe acest blog