Peste 2000 de articole despre slabire, dieta, alimentatie sanatoasa, trending si lifestyle, fashion sanatate remedii tratamente beauty

Faceți căutări pe acest blog

Slabeste si scapa de toxine cu soc


Calitatile socului - aceasta planta te ajuta sa te feresti de numeroase boli.
Recunoscut ca fiind unul dintre cele mai bune antiinflamatoare naturale, socul este folosit înca din antichitate si pentru proprietatile lui laxative, diuretice, sudorifice si emoliente.

Remediile preparate din florile, frunzele, fructele şi din scoarţa de soc sunt indicate pentru calmarea nevralgiilor, a durerilor reumatice, dar şi pentru combaterea infecţiilor respiratorii şi a unor afecţiuni ginecologice.



In plus, acestea te ajuta sa slabesti si sa ai o piele mai frumoasa.

Socul este aliatul in lupta cu kilogramele în plus
Cumpara de aici ceai de Soc livrare in Romania
Cumpara de aici ceai de Soc
livrare in Romania

Ceaiul de soc favorizeaza transpiratia si eliminarea toxinelor din organism, contribuind la reducerea greutatii corporale. În plus, se poate folosi acest ceai dupa mesele copioase pentru a preveni indigestia, pentru a trata constipatia sau pentru a normaliza nivelul de colesterol.

Pentru a prepara infuzia, se pot folosi flori, frunze sau fructe de soc.

 Cum se face? Se adauga o lingura de planta la o cana cu apa clocotita si lasa la infuzat timp de 5 minute. Daca ai nivelul de colesterol crescut, poti prepara infuzia dupa aceeasi reteta. Bea cate doua-trei cani de ceai pe zi, în cure de o luna, cu doua saptamani pauza.

Alte efecte benefice ale socului:
-Un calmant natural
Comanda ceai de Soc se livreaza in toata Europa
Comanda ceai de Soc
se livreaza in toata
Europa
-Un real ajutor in cazul durerilor de reumatism, durere de spare sau durere intercostala
-Calmeaza nevralgiile
-Combate infecţiile respiratorii
-De ajutor în infecţiile urinare

Ce pret are si de unde se poate cumpara ceai de soc pentru slabit ? O cutie de ceai din Soc are pretul de aprox 5 ron.

Se poate comanda online direct de la acest site cu produse naturiste care livreaza pe teritoriul Romaniei.

In cazul in care esti in strainatate dar vrei sa cumperi acest tip de ceai de Soc romanesc , exista acest site cu produse naturiste care livreaza in toate tarile din Europa.

 Desigur la ei ceaiul e putin mai scump, in jur de 3 euro dar merita daca vrei un produs de calitate buna.

 Cine foloseste astfel de produse pentru a arata mai tanar/a si slab/a ? Asteptam cu interes pareri si comentarii de la cititorii blogului pe paginile de social media (facebook, google plus, twitter) asociate blogului.

Publicam toate comentariile decente, chiar daca au ceva de spus impotriva produselor prezentate de noi in articole, sau impotriva celor enuntate de noi in textele articolelor.

 Disclaimer: acest articol contine legaturi de afiliere prin care produsul prezentat poate fi achizitionat direct. Este posibil, ca in urma achizitei produsului, urmand legaturile de afiliere, editorii blogului sa primeasca un comision. 
...

Cele mai citite in ultima saptamana

Cauta pe acest blog