Faceți căutări pe acest blog

Catanga a slabit 9 kg pentru nunta


Cornelia Catanga cantareata de muzica lautareasca arata din ce în bine. a reusit performanta de a da jos nu mai puţin de 9 kilograme in timp record si spera sa mai slabeasca inca 9 kilograme.

Catanga a tinut o dieta foarte stricta în ultimele luni, ea consultand si un medic nutritionist, care dupa ce i-a facut analizele, i-a spus ce are voie sa manance.


„Doctorul mi-a facut un regim special si încerc sa ma tin cat pot de el. Rezultatele au fost pana acum uimitoare. Am slabit foarte mult în ultima perioada, dar important e ca ma simt foarte bine. Sunt mai usoara si am mai multa energie", a spus solista pentru revista Click

Cornelia Catanga are 52 de ani si vrea sa isi recapete silueta din tinerete, mai ales ca in acest an vrea sa îmbrace rochia de mireasa, pentru ca vrea sa oficieze relatia cu sotul ei , partenerul de viata de 20 de ani.

sursa www.click.ro
Recent iunie 2013 Catanga a aparut la emisiunea Acces in direct unde a povestit cum a reusit sa slabeasca 20 de kilograme, ce meniuri a mancat  dupa ce reteta.
Felicitari pentru reusita ei si sa speram ca ramane la greutatea atinsa.

Niciun comentariu:

Atentie ! Toate comentariile care contin legaturi externe vor fi sterse !

Trimiteți un comentariu

Comentariile sunt moderate de operator uman. Comentariile irelevante nu se publica.

[ Comments are moderated. Irrelevant comments do NOT get published ]

Cauta pe acest blog