Faceți căutări pe acest blog

Heritage Elite -tablete pentru slabit

Recomandari Herotage Elite: Arderea grasimilor , Pierderea in greutate in mod sanatos

Ce contine Heritage E-lite? Prospect compozitie:

Ma Huang, White Willow Bark (scoarta de salcie alba), Bladderwrack (Kelp) (Sp. Fucus Vesiculosus) (alge marine), L-Carnitina, ... mai multMa Huang, White Willow Bark (scoarta de salcie alba), Bladderwrack (Kelp) (Sp. Fucus Vesiculosus) (alge marine), L-Carnitina, Picolinatul de Crom, Gotu Kola (Centela Asiatica - Sp. Cola), Colina, Hawthorne Berry (Crataegus) (Paducel), Ghimbir, Proteinatul de Zinc

Indicatii Heritage Elite:

Este unul dintre cele mai avansate produse termogenice de pe piata. Termogeneza este procesul de crestere a ratei metabolismului bazal al organismului.
Cand rata metabolismului bazal este ridicata, sunt realizate doua efecte pozitive: eliberarea unei cantitati mai mari de energie si arderea mai multor lipide

Mod administrare Hritage Elite capsule slabire:

Deoarece procesele biochimice din organismul fiecarui individ sunt diferite, Heritage E-Lite a fost conceput astfel incat doza zilnica poate fi stabilita de catre fiecare persoana in parte. Spre exemplu, persoane care au luat o jumatate de tableta zilnic, au obtinut rezultate notabile in controlul greutatii. Alte persoane au avut nevoie de 2-4 tablete zilnic. Deci, doza este individualizata in functie de rata metabolismului.

Nu luati produsul dupa ora 3 dupa-amiaza.

Este foarte important sa beti minimum 2 litri de apa zilnic, sa reduceti grasimile din alimentatie si sa faceti gimnastica in mod regulat. Daca vreti sa reluati tratamentul cu E-lite la sfarsitul celor doua luni, o puteti face dupa o pauza de doua saptamani, ceea ce va mari eficacitatea tratamentului.

Recomandari de administrare pentru adulti: 1 pana la 4 tablete zilnic, in functie de rata metabolismului individual sau la recomandarea nutritionistului (incepeti cu o jumatate de tableta in prima zi, apoi cresteti treptat pana la doza necesara pentru metabolismul individual)

Cat costa pastilele pentru slabire Heritage E-lite? O cutie cu 180 de capsule costa in jur de150 de lei
si il gasesti in farmaciile din tara sau in farmacia online.

Cauta pe acest blog