Faceți căutări pe acest blog

Heritage Elite -tablete pentru slabit

Recomandari Herotage Elite: Arderea grasimilor , Pierderea in greutate in mod sanatos

Ce contine Heritage E-lite? Prospect compozitie:

Ma Huang, White Willow Bark (scoarta de salcie alba), Bladderwrack (Kelp) (Sp. Fucus Vesiculosus) (alge marine), L-Carnitina, ... mai multMa Huang, White Willow Bark (scoarta de salcie alba), Bladderwrack (Kelp) (Sp. Fucus Vesiculosus) (alge marine), L-Carnitina, Picolinatul de Crom, Gotu Kola (Centela Asiatica - Sp. Cola), Colina, Hawthorne Berry (Crataegus) (Paducel), Ghimbir, Proteinatul de Zinc

Indicatii Heritage Elite:

Este unul dintre cele mai avansate produse termogenice de pe piata. Termogeneza este procesul de crestere a ratei metabolismului bazal al organismului.
Cand rata metabolismului bazal este ridicata, sunt realizate doua efecte pozitive: eliberarea unei cantitati mai mari de energie si arderea mai multor lipide

Mod administrare Hritage Elite capsule slabire:

Deoarece procesele biochimice din organismul fiecarui individ sunt diferite, Heritage E-Lite a fost conceput astfel incat doza zilnica poate fi stabilita de catre fiecare persoana in parte. Spre exemplu, persoane care au luat o jumatate de tableta zilnic, au obtinut rezultate notabile in controlul greutatii. Alte persoane au avut nevoie de 2-4 tablete zilnic. Deci, doza este individualizata in functie de rata metabolismului.

Nu luati produsul dupa ora 3 dupa-amiaza.

Este foarte important sa beti minimum 2 litri de apa zilnic, sa reduceti grasimile din alimentatie si sa faceti gimnastica in mod regulat. Daca vreti sa reluati tratamentul cu E-lite la sfarsitul celor doua luni, o puteti face dupa o pauza de doua saptamani, ceea ce va mari eficacitatea tratamentului.

Recomandari de administrare pentru adulti: 1 pana la 4 tablete zilnic, in functie de rata metabolismului individual sau la recomandarea nutritionistului (incepeti cu o jumatate de tableta in prima zi, apoi cresteti treptat pana la doza necesara pentru metabolismul individual)

Cat costa pastilele pentru slabire Heritage E-lite? O cutie cu 180 de capsule costa in jur de150 de lei
si il gasesti in farmaciile din tara sau in farmacia online.
Postare mai nouă Postare mai veche Pagina de pornire

Cauta pe acest blog