Faceți căutări pe acest blog

Regimul Dukan, dieta preferata a vedetelor

La doar 6 saptamani dupa nastere, Gisele Bundchen poza in reviste. Va intrebati cum e posibil acest lucru? Secretul ei este regimul Dukan. Aceasta dieta a fost conceputa de un nutritionist francez pe nume Pierre Dukan. si contine multe proteine.

In ce consta dieta - regimul Dukan?
Prima faza a regimului, numita faza de atac, se bazeaza pe consumul exclusiv al proteinelor. Vestea buna este ca puteti manca de cate ori vreti pe zi. Desi oferta pare limitata exista o multime de variante: fructe de mare, muschi de vita, piept de pui, ficatei sau peste. In schimb la toppinguri, sosuri sau garnituri trb sa ne multumim cu lactatele degrasate, iaurt sau lapte batut cu cat mai putine grasimi.

Practic inseamna revenirea la o alimentatie normala. In aceasta faza nu mai slabiti, insa va consolidati reusita Durata este si ea mai mare: 10 zile pentru fiecare kilogram pierdut anterior. De-abia apoi puteti trece la ultima parte a regimului Dukan: pentru tot restul vietii o zi pe saptamana consumati doar proteine! Cu aceasta prima faza puteti slabi chiar si 1 kilogram pe zi, In timpul dieteti Dukan consumati 3 litri de apa pe zi si consumati ovaz. Dieta nu e recomandata  celor care sufera de guta, sau cei cu probleme digestive
In videoclipul alaturat puteti vedea toate fazele dietei - si sfaturi de la medicul nutritionist Marlena Pascu
sursa www.stirileprotv.ro

Niciun comentariu:

Atentie ! Toate comentariile care contin legaturi externe vor fi sterse !

Trimiteți un comentariu

Comentariile sunt moderate de operator uman. Comentariile irelevante nu se publica.

[ Comments are moderated. Irrelevant comments do NOT get published ]

Cauta pe acest blog