Peste 2000 de articole despre slabire, dieta, alimentatie sanatoasa, trending si lifestyle, fashion sanatate remedii tratamente beauty

Faceți căutări pe acest blog

Pastura un remediu miraculos

Ce este pastura?
Numita si "Painea albinelor",pastura este polen fermentat de catre albine, in conditiile naturale ale stupului.
Polenul este adus in stup si este introdus in celula fagurelui impreuna cu mierea si enzimele proprii ale albinelor.
In final, celula este sigilata cu ceara.

Sub influenta substantelor adaugate de albine, a microorganismelor, a temperaturii si umiditatii ridicate din stup, polenul trece printr-o serie de transformari biochimice si modificari structurale, transformandu-se, dupa 3 luni de fermentare naturala, in Pastura.

La ce este buna pastura, la ce ajuta?
Principala recomandare a pasturii este in cazul persoanelor care sufera de afectiuni din zona tubului digestiv. Pastura are un gust dulce-acrisor, datorita fermentatiei specifice si este mai eficienta decat polenul in afectiunile legate de ficat si functionarea lui.
-se pastreaza in recipiente inchise la frigider.
Pastura este un produs unic in Romania.

Cat costa pastura? O cutie de pastura costa in jur de 58 de lei cutia de 100 g.
Unde pot cumpara pastura? O puteti procura online de pe site-ul
Pastura - Painea Albinelor este un produs natural, cu insusiri mult mai valoroase decat ale polenului, datorita continutului mai mare in zaharuri simple, vitamina K, enzime si aminoacizi, precum si a aciditatii sporite ce o face usor asimilabila. Fata de polen, valoarea nutritiva si antibiotica este de 3 ori mai mare.
Pastura contine si un factor anti-anemic. Continutul foarte ridicat de seleniu ajuta la detoxifierea organismului.

Niciun comentariu:

Atentie ! Toate comentariile care contin legaturi externe vor fi sterse !

Trimiteți un comentariu

Comentariile sunt moderate de operator uman. Comentariile irelevante nu se publica.

[ Comments are moderated. Irrelevant comments do NOT get published ]

...

Cele mai citite in ultima saptamana

Cauta pe acest blog