Peste 2000 de articole despre slabire, dieta, alimentatie sanatoasa, trending si lifestyle, fashion sanatate remedii tratamente beauty

Faceți căutări pe acest blog

Proslim - greutatea ideala

Proslim -te ajuta sa ajungi la greutatea ideala. Mhmm suna bine nu? si chiar tentant astfel incat ma bate gandul sa imi cumpar si eu maine o doza de capsule sa le vad efectul.

Din cate am vazut in descrierea capsulelor Proslim contine  vitamina B6- Pyridoxine Hydrochloride, Hoodia Gordonii, Yerba Mate - extract de frunza- Ilex paraguariensis,  Ceai verde -fruza - Camellia sinensis, Guarana - fruct- Paullinia cupana,   Salcia alba -coaja- Salix species si Cha De' Bugre , apoi mai contine gelatina, stearat de magneziu, dioxid de siliciu, faina de orez si apa.

Uff..am terminat cu lista mare de ingrediente miraculoase... oricum efetul la fiecare probabil ca-l cunosc doar cei de la medicina dar nu asta e important si efectul capsulelor Proslim.

Se zice ca Proslim te ajuta la reducerea senzatiei de foame, cu aceste capsule obtii rezultate maxime la slabit, iti reduce nivelul de colesterol din organism, ofera concentrare sporita si creste nivelul de energie a organismului.

Totodata cu Proslim poti preveni problemele medicale legate de obezitate , cum ar fi tensiunea arteriala, problemele cardiovasculare si de diabet.
 
ProSlim are o  formula cu efect termogenic pentru pierderea in greutate, creata pentru a asista corpul la arderea caloriilor in mod natural prin folosirea eficienta a grasimilor stocate in organism pentru a produce energie. 


Cat costa Proslim pret? Unde pot cumpara Proslim?
Unde gasesc proslim?

Pretul unei cutii de Proslim este in jur de 99 ron si se poate comanda online la mai multe magazine online cum ar fi cei de la www.vitamix.ro
sau pe www.proslim.ro
...

Cele mai citite in ultima saptamana

Cauta pe acest blog