Peste 2000 de articole despre slabire, dieta, alimentatie sanatoasa, trending si lifestyle, fashion sanatate remedii tratamente beauty

Faceți căutări pe acest blog

Tonic digestiv

Cei de la Dacia Plant comercializeaza un produs foarte bun numit tonic digestiv. Se stie ca unul dintre cheile sanatatii o constituie o buna functionare a sistemului nostru digestiv. Nu toti oamenii au fost inzestrati de la natura cu o mare putere digestiva.

Sunt unii oameni care se zice ca pot digera si "pietre" si sunt altii care au un stomac sensibil la orice.

Acest tonic digestiv contine un amestec de plante ce amplifica si armonizeaza capacitatile digestive. Cu acest tonic vom avea o buna asimilare a hranei si astfel se vor evita depunerile de grasime in exces.
Tonicul digestiv are in compozitia sa marar, cimbru, coriandru, menta, salvie, ghimbir, leustean, piper negru si pipali.


Calitatile tonicului sunt : este un bun stimulent a secretiilor salivare, gastrice si intestinale, reglateaza apetitul si asilimatia, si este stomahic.
Este foarte recomandat ca adjuvant in apetit redus, capacitate digestiva slaba, dispepsii adica indigestii gastrice, biliare, in gastrite hipoacide, flatulenta si balonare.

Niciun comentariu:

Atentie ! Toate comentariile care contin legaturi externe vor fi sterse !

Trimiteți un comentariu

Comentariile sunt moderate de operator uman. Comentariile irelevante nu se publica.

[ Comments are moderated. Irrelevant comments do NOT get published ]

...

Cele mai citite in ultima saptamana

Cauta pe acest blog