Peste 2000 de articole despre slabire, dieta, alimentatie sanatoasa, trending si lifestyle, fashion sanatate remedii tratamente beauty

Faceți căutări pe acest blog

Sunt lenesa dar ma educ!

Incep ziua cu faptul ca azi am facut putin mai multa miscare decat de obicei. Pe langa mersul pe jos 3 ore azi m-a convins sotul sa fac 10 genoflexiuni, 10 flotari, si cate 20 de intinderi de picioare.Lucru pe care o sa-l repet si in seara asta...

Nu e mult, dar ca sa scap de lenevie trebuie sa pornesc de undeva. Recunosc ca sunt lenesa si mi-e greu sa ma educ, o parte din mine vrea schimbarea iar cealalta sta lenesa si gaseste mereu motive sa nu faca miscare.

De cateva zile am fost constipata si chiar daca am baut ceai verde la greu si cafele neindulcite ... nu a avut nimic efect. Si azi dupa cateva ore de la exercitiile alea am reusit sa scap de constipatie...si sunt happy si mai usoara! Deci retea cea mai buna impotriva constipatiei este miscarea. Mai exista o metoda, ceaiul antiadipos sau cel combinat pentru silueta perfecta... dar momentan astea mi s-au terminat, asa ca am optat la metoda traditionala :)

Citisem pe forumul idieta.ro ca in cazul constipatiei sau pentru a scapa de depunerile de pe colon se pot incearca fel de fel de metode printre care si Colon Cleanser de la Wellnesss...un medicament minune care te scapa de rezidurile depuse pe peretii colonului, cam acelasi produs este si printre produsele pentru slabit de la Herbalife, dar exista si clisma cu ceai din plante destinate detoxifierii sau clisma cu cafea.

Pe mine sincer metoda cu clisma nu ma tenteaza, nu l-as incerca dar totusi aflu ca sunt foarte multe persoane care recurg la aceasta metoda.

Niciun comentariu:

Atentie ! Toate comentariile care contin legaturi externe vor fi sterse !

Trimiteți un comentariu

Comentariile sunt moderate de operator uman. Comentariile irelevante nu se publica.

[ Comments are moderated. Irrelevant comments do NOT get published ]

...

Cele mai citite in ultima saptamana

Cauta pe acest blog