Peste 2000 de articole despre slabire, dieta, alimentatie sanatoasa, trending si lifestyle, fashion sanatate remedii tratamente beauty

Faceți căutări pe acest blog

Avem nevoie de energizante?

In urma cu 7 ani as fi raspuns nu, la aceasta intrebare, as fi spus un nu, categoric insa fara sa stiu de fapt daca sunt bune sau nu pentru organism. Se zice ca omul in are nevoie de 7 ani ca sa se reanoiasca si e adevarat si mi-e mi-au trebuit 7 ani ca sa ma schimb in totalitate de la fata care am fost. Si ma bucur.

Acum spun cu tarie un Da, categoric legat de energizante, si de elementele atat de necesare organismului, mai ales in ziua de azi. Spun asta pentru ca alimentele au din ce in ce mai putina valoare energetica...de exemplu daca acum 15 ani bunica pregatea 1 kg de spanac si le dadea copiilor cu siguranta simteau copii ca au mancat si nu li se facea foame, decat peste cateva ore,..acum insa cumperi spanacul, il pregatesti, si-l servesti si peste 20 de minute ti-e foame ...lipseste esenta din alimente.

Si atunci ca sa compensezi starea de neliniste ce incearca sa te prinda, bei un energizant, eu le prefer pentru ca ma ajuta foarte foarte mult, mai ales in munca de la birou, in munca de creatie, si chiar si in recuperare fizica si uneori si recuperare sufleteasca. Contin foarte multe vitamine B ceeace gasesti in concentratie mai mare doar in drojdia de bere.. .care totusi nu e la fel de gustoasa.

Dintre energizante Red Bull la mine cel putin, a avut efect doar de jumatate de ora, dupa care picam de pe scaun de oboseala. stiu ca tinerii de obicei il beau amestecat cu alcool, dar sincer nu e bun deloc. Prefer Red Force la pachet 1+1 gratis care te ajuta mai ales cand ai mult de invatat, esti in perioada examenelor si in sesiune iti prinde foarte bine.

Cand mergi la drum lung, e super bun energizantul Buldozer de obicei se gaseste in supermarketurile Profi, e o sticluta gri si e produsa in Carei -Satu Mare. Ajuta foarte mult si in perioada antrenamentelor, inaintea orei de sport, sau chiar in cantonamente, depinde daca faci sport sau nu. Oricum un lucru e clar, poti sa bei si 3 sticle de energizant pe zi, caci nu te va durea inima asa cum poti pati de la prea multa cafea.

Legat de cafea mi-e imi place sa beau o cafea Lavazza care e super, te tine in priza cateva ore bune, si daca esti agent/pantron sau o persoana activa si ai mult de alergat si aranjat in fiecare zi, o astfel de cafea e tocmai buna. Daca nu ai timp sa bei o Lavazza, poti cumpara la orice statie MOL cafea cu jeton. E ieftina si extrem de buna, mai ales daca mai trebuie sa rezisti la drum lung inca ore bune de condus.
Daca nu va plac nici energizantele si nici cafeaua exista o alta solutie - e un produs natural, o combinatie de Ginko Biloba si Ginseng Extractum, care se gaseste un sticlute de 10 ml(de obicei sunt 10 intr-o cutie) si ajuta foarte mult organismul.

Ginko Biloba este considerat unul dintre arborii milenari ai planetei. Extractul din frunzele lui a fost recomandat de nenumarati medici si oameni de stiinta din toata lumea, ca un excelent supliment nutritiv.
Ginseng-ul "radacina vietii" si "regele plantelor tonice" din China, utilizat de peste 4000 de ani pentru calitatile sale energizante si revigorante, creste in muntii Chang Pai Shan ce se afla in nord-estul provinciei Jilin(Kirin).Efectul acestei compozitii: Extractul de Ginko Biloba regleaza aportul de sange la nivel cerebral, cardiac si periferic. Mareste tonusul venos, inhiba coagularea sangelui. Amelioreaza progresiv memoria si capacitatea de concentrare, portejand celulele nervoase impotriva diverselor agresiuni. Diminueaza oboseala si grabeste recuperarea in perioada de convalescenta. Imbunatateste somnul, activitatea fizica si psihica, alina si indeparteaza durerile de cap.

Este un produs ce nu trebuie sa lipseaca din casa pentru ca e pur si simplu benefic organismului.
Deci concluzia este, daca vrem sa fim activi, in viata de zi cu zi si nu vrem sa umblam ca niste legume pe strada trebuie sa ne energizam trupul si sufletul mereu.

Niciun comentariu:

Atentie ! Toate comentariile care contin legaturi externe vor fi sterse !

Trimiteți un comentariu

Comentariile sunt moderate de operator uman. Comentariile irelevante nu se publica.

[ Comments are moderated. Irrelevant comments do NOT get published ]

...

Cele mai citite in ultima saptamana

Cauta pe acest blog