Faceți căutări pe acest blog

Cum renuntam la dulciuri??

Cum facem sa rezistam tentatiei de a nu cumpara dulciuri si prajituri ?? , mai ales acum in era moderna cand in orice magazin, vezi pe rafturi o multime si tentatia e mare...

Si azi am fost tentata sa cheltui banii ramasi in portofel (dupa ce am cumparat cele necesare), pe prajituri -fursecuri... ca doar era vorba de 2 ron. Off, abia m-am abtinut de a nu cumpara, serios.

Am stat un pic, am luat aer in piept si cand sa-i zic vanzatoarei sa-mi cantareasca cateva prajituri, mi-am adus aminte de bucuria pe care am avut-o cu doar cateva minute inainte de a merge la magazin.

Descoperisem ca incep sa slabesc, incep sa-mi simt oasele de la clavicula si pe spate...lucru care in urma cu cateva saptamani nu era posibil caci grasimea nu permitea acest lucru.

Asa ca m-am oprit. Si nu am cumparat si am iesit victorioasa si mandra din magazin, mandra pe mine insumi ca am reusit intr-o batalie interna. Si nu mi-am cheltuit banii pe dulciuri si prajituri... mai bine ii pun deoparte si voi cumpara ceva util cu banii aceia...

Cine stie poate o bicicleta de apartament, sau un Home Cinema sau de ce nu poate imi iau un credit imobiliar pentru casa noua, ca si asa am vazut oferte tentante de la Raiffeisen Bank, Alpha Bank, BRD si BCR ... de fapt toate au oferte tentante... dar o sa ma duc la un consultant de credite sa ma indrume, caci ma va ajuta cu siguranta.
Important e ca daca vreau sa mananc ceva dulce... imi iau o ligura de miere din borcan si gata
si peste un an o sa am si eu o casa cu piscina si o sa fiu slaba si subtirica.. :))

Un comentariu:

  1. :)) foarte buna metoda prezentata de tine! m-a binedispus finalul. :)
    felicitari pentru rezultate si perseverenta si bafta in continuare!!

    RăspundețiȘtergere

Comentariile sunt moderate de operator uman. Comentariile irelevante nu se publica.

[ Comments are moderated. Irrelevant comments do NOT get published ]

Cauta pe acest blog