Cine vrea să slăbească sănătos? Uite inca o idee ce să mănânci ca sa slăbești 2 kilogramele pe săptămână.
Acestă rețetă topește grăsimile de pe burtă.
Ingrediente necesare
- varză albă sau varză china
- 1 castravete
- 1 ardei gras roșu
- 1 lingură de ulei de măsline
- 1 ceapă albă
- ceapa verde
Pentru sos
- 3 linguri iaurt
- 1 linguriță de roșii uscate sau ierburi condimente Italia
- 2 lingurițe de semințe de muștar
- 2 lingurițe de oțet de mere
- 1 cățel de usturoi
Mod de preparare
Se iau 3-4 frunze de varza, se spală bine cu apa apoi se taie felii subțiri și se pun într-un bol.
Se ia castravetele și se spală bine. Se taie rondele. Noi recomandam sa curățați castravetele de coajă.
Castravetele se pune separat într-un bol si se pune sare apoi se amestecă și se lasă 10 minute până își va lăsa zeama.
Ardeiul gras se taie felii subțiri si se pune într-o tigaie cu o lingură de ulei de măsline la călit.
Ceapa se curata și se taie felii subțiri se pune la calit împreună cu ardeiul aproximativ 4 minute. Se amestecă din când în când.
Se adaugă o linguriță de zahăr .Se amestecă si se ia de pe foc. Se pune in bolul cu varza.
Între timp castravetele și-a lăsat zeama care se scurge și se aruncă. Din feliile de castravete se elimina excesul de apa.
Castravetele feliat se adaugă lângă restul ingredientelor.
Ceapa verde se spală bine si se taie mărunt și se pune lângă restul ingredientelor.
Se prepară sosul. Într-un bol mic se pun 3 lingurițe de iaurt, roșii uscate sau ierburi aromate, 2 lingurițe de semințe de muștar, 1 cățel de usturoi tocat sau răzuit mărunt, 2 lingurițe de oțet de mere. Se amestecă bine și se adaugă la salată 🥗
Pofta buna
Rețeta video o puteți vedea aici
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Comentariile sunt moderate de operator uman. Comentariile irelevante nu se publica.
[ Comments are moderated. Irrelevant comments do NOT get published ]