Faceți căutări pe acest blog

Tratament anticelulitic cu F Blend Body Sculpt

Vrei sa scapi de celulita ? Te deranjeaza aspectul de coaja de portocala de fese solduri si picioare ? Stim cat e de greu pentru ca si noi ne luptam cu acest aspect.

O solutie salvatoare poate fi setul cosmetic numit F. Blend Body Sculpt.

Conform descrierii este un tratament eficient pentru eliminarea celulitei.

Este vorba despre 3 produse care fac parte dintr-un tratament pentru celulita pe care il poti face acasa.

Pachetul contine o crema pentru regenerarea pielii Body Sculpt, 1 tratament de 12ml F Model pentru tratarea imperfectiunilor si 1 tratament de 12 ml F Tensup pentru redarea fermitatii pielii.

Cum se foloseste? In primul rand se amesteca cele 3 produse.
Tratament anticelulita cumpara aici
Tratament anticelulita cumpara aici

 Recipientele mici de 12 ml se toarna in flaconul Body sculpt si se amesteca bine. Inainte de fiecare utilizare flaconul se agita bine.

Solutia astfel preparata poate dura pana la 6 luni de la deschidere. Pe pielea curata se aplica cate o doza din  solutia obtinuta si se maseaza zona cu probleme prin miscari circulare.
Tratament anticelulita cumpara aici
Tratament anticelulita cumpara aici

Procedeul se repeta de 2 ori pe zi.

Cand apar rezultate vizibile ? Deja dupa 4 saptamani de la utilizare puteti vedea schimbari in zonele tratate.

Pe langa eliminarea celulitei acest procedeu te poate scapa si de 3 kg pe care le ai in plus.
Scapa de celulita cu Blend Body Sculpt
Scapa de celulita cu Blend Body Sculpt
Vreau si eu!

Ce pret are tratamentul Blend Body Sculpt si de unde se poate cumpara ? Tratamentul intreg costa in jur de 179 lei. Se vinde online pe acest site. 

Livarea coletului se face in 2 zile lucratoare.

 Cine a folosit acest tip de produs pt ingrijirea pielii cu celilita ? Cat de repede se vad rezultatele ?  Aveti recomandari sau pareri pentru ceilalti cititori ai nostri ?

 Asteptam cu interes parerile si comentariile cititorilor, in casuta de comentarii de sub articole, pe paginile de social media (facebook, google plus, twitter) asociate blogului.

Publicam toate comentariile decente, chiar daca au ceva de spus impotriva produselor prezentate de noi in articole, sau impotriva celor enuntate de noi in textele articolelor.

 Disclaimer: acest articol contine legaturi de afiliere prin care produsul prezentat poate fi achizitionat direct. Este posibil, ca in urma achizitei produsului, urmand legaturile de afiliere, editorii blogului sa primeasca un comision. 

Existenta legaturilor de afiliere nu a influentat in nici un fel obiectivitatea articolului. Recomandam produse care le-am testat, sau despre a caror corectitudine si utilitate ne-am convins cu certitudine, si credem ca pot fi de folos si cititorilor nostri.

Cauta pe acest blog