Peste 2000 de articole despre slabire, dieta, alimentatie sanatoasa, trending si lifestyle, fashion sanatate remedii tratamente beauty

Faceți căutări pe acest blog

Deodorant natural pachet 1+1 gratis la pret promotional

Cauti un deodorant bun care sa fie natural si fara aluminiu ?

Ceva pe baza de uleiuri esentiale ? Atunci trebuie sa afli de acest set 1+1 cadou de deodorante marca Trio Verde.

Pachetul contine 1 deodorant cu Tea Trea (arbore de ceai ) si lime si 1 deodorant cu  citrus verde.

Ambele sunt imbogatite cu ulei de cocos, unt de shea si uleiuri esentiale, faina de ararout, bicarbonat de sodiu, ulei de lavanda, ulei de ricin, vitamina E, ulei esential de portocale (Citrus Aurantium Amara Leaf numit si Twig Oil)

Dar ce face aceste deodorante sa fie mai speciale ? In primul rand sunt produse hand-made, romanesti si sunt fara aluminiu, fara parabeni, fara alcool, fara propilen glicol, fara parfum sintetic.
Cumpara aici deodorante naturale
Cumpara aici deodorante naturale

 Aceste deodorante testat dermatologic, neprocesat termic.

Aceste indicatii sunt importante mai ales pentru persoanele care au pielea sensibila sau sufera de diverse afectiuni/alergii si cauta deodorante naturale pe care le pot folosi fara griji.

Cat costa si de unde se poate cumpara acest set de deodorante Trio Verde 1+1 gratis ? Pretul este in jur de 26,90 lei. Se poate comanda online pe acest site cu produse naturiste.

Printre beneficii se pot numara urmatoarele: elimina mirosul neplacut al transpiratiei, nu blocheaza glandele sudoripare ca deodorantele obisnuite ce contin aluminiu,  absorb umezeala, hidrateaza pielea.

Cine a folosit acest tip de produs pt a scapa de transpiratie in mod natural ? Cat de repede se vad rezultatele ?  Aveti recomandari sau pareri pentru ceilalti cititori ai nostri ?

 Asteptam cu interes parerile si comentariile cititorilor, in casuta de comentarii de sub articole, pe paginile de social media (facebook, google plus, twitter) asociate blogului.

Publicam toate comentariile decente, chiar daca au ceva de spus impotriva produselor prezentate de noi in articole, sau impotriva celor enuntate de noi in textele articolelor.

 Disclaimer: acest articol contine legaturi de afiliere prin care produsul prezentat poate fi achizitionat direct. Este posibil, ca in urma achizitei produsului, urmand legaturile de afiliere, editorii blogului sa primeasca un comision. 

Existenta legaturilor de afiliere nu a influentat in nici un fel obiectivitatea articolului. Recomandam produse care le-am testat, sau despre a caror corectitudine si utilitate ne-am convins cu certitudine, si credem ca pot fi de folos si cititorilor nostri.
...

Cele mai citite in ultima saptamana

Cauta pe acest blog