Peste 2000 de articole despre slabire, dieta, alimentatie sanatoasa, trending si lifestyle, fashion sanatate remedii tratamente beauty

Faceți căutări pe acest blog

Refflor Choco probiotic de ciocolata recomandat copiilor dar si adultilor cu probleme digestive

Caut un remediu pentru durerea de burta la copii.

Ceva ce are gust bun si e acceptat si de copii mofturosi.

Un produs nou care este creat special pentru copii care sufera de probleme de digestie este Refflor Choco.

In prospect scrie ca este un produs sub forma de ciocolata, care contine probiotice.

Este vorba despre 5 miliarde de unitati de Bifidobacterum lactis, microorganisme care au ca efect reechilibrarea sistemului digestiv si intarirea sistemului imunitar.

Ce efecte si indicatii are ? Cand trebuie sa dai copilului aceasta ciocolata -medicament ?
Refflor choco -cumpara aici
Cumpara aici Refflor Choco
Este indicat in caz de balonare, durere abdominala, diaree, constipatie chiar si inainte in timpul si dupa tratament medicamentos.

De la ce varsta se poate da copiilor ? Acest produs se poate administra copiilor care au peste 1 an. Ei vor considera ca mananca o bucata de ciocolata, iar adultii vor stii ca pe langa gustul de ciocolata are si proprietati benefice pentru sanatate.

Pe langa bifidobacterii in ciocolata Reflor Choco exista si vitamina D3. Prin aceasta combinatie creste rezistenta organismului impotriva bolilor. Ajuta  sistemul osos si cel muscular, ajuta la mentinerea dintiilor sanatosi, ajuta la absorbtia calciului si al fosforului.

Ce pret are si de unde cumpar Refflor Choco ? O cutie cu 10buc de cioco costa in jur 37 lei. Se poate comanda online pe acest site.

In categoria Refflor exista si alte produse pentru copii. Unele chiar se pot da bebelusilor nou nascuti care au probleme cu digestia.

Este vorba despre Refflor Forte copii.
Refflor forte copii -cumpara aici
Refflor forte copii -cumpara aici

Se poate da copiilor sub 1 an o jumatate de plic. Copiilor care au peste 1 an se pot administra intre 1-2 plicuri.

Continutul plicului se  amesteca cu 1 pahar de lapte, ceai sau apa calduta. O cutie costa in jur de 28lei. Refflor Forte copii are 10 plicuri de cate 2 grame fiecare si se vinde pe acest site.

Produsul pentru adulti se numeste Refflor Forte are pretul de aprox 24 lei. Se poate cumpara online aici.
Refflor forte pt adulti -cumpara aici
Refflor forte pt adulti -cumpara aici

Cine a folosit acest tip de probiotice ca sa se vindece ? Contraindicatii ? Reactii adverse ?
Aveti recomandari sau pareri pentru ceilalti cititori ai nostri ?

 Asteptam cu interes parerile si comentariile cititorilor, in casuta de comentarii de sub articole, pe paginile de social media (facebook, google plus, twitter) asociate blogului.

Publicam toate comentariile decente, chiar daca au ceva de spus impotriva produselor prezentate de noi in articole, sau impotriva celor enuntate de noi in textele articolelor.

 Disclaimer: acest articol contine legaturi de afiliere prin care produsul prezentat poate fi achizitionat direct. Este posibil, ca in urma achizitei produsului, urmand legaturile de afiliere, editorii blogului sa primeasca un comision. 
...

Cele mai citite in ultima saptamana

Cauta pe acest blog