Peste 2000 de articole despre slabire, dieta, alimentatie sanatoasa, trending si lifestyle, fashion sanatate remedii tratamente beauty

Faceți căutări pe acest blog

Crema pentru riduri cu venin de albine si miere Manuka cu multiple efecte benefice

 Odata cu trecerea timpului fiecare dintre noi de cate ori cand ne uitam in oglinda mai observa un rid in plus in jurul ochilor, o linie pe frunte care ne lasa de inteles ca incepem sa imbatranim.

Indiferent ca ne place sau nu, putem sa lasam ridurile asa cum sunt sau putem sa ne ingrijim tenul cat mai repede. Pentru asta e necesar sa investim in niste cosmetice eficiente si puternice, care ne ajuta sa stergem ridurile si sa avem fata cat mai luminoasa si mai stralucitoare.

O gama de cosmetice care este foarte apreciata in domeniul infrumusetarii, este cea care contine venin de albine si celebra miere de Manuka.

 De exemplu produsele Wild FERNS New Zeeland Bee Venom. In acest brand exista mai multe produse:

- Crema hidratanta cu venin de albine si miere de Manuka
- Ser pentru fata cu venin de albine
- Crema de noapte anti rid cu venin de albine si Manuka.
Crema de zi hidratanta Wild Feris Bee Venom cumpara aici
Crema de zi hidratanta Wild Ferns Bee Venom
cumpara aici


In prospect scrie ca toate sunt 99% naturale, produse premium, fara parabeni si fara uleiuri minerale.

Ingrediente crema antirid:

Crema hidratanta Bee venom este o crema de zi bogata in ulei de migdale, miere de manuka, ulei de caise si venin de albine.

 Printre efecte benefice: este un tratament eficient in reducerea ridurilor de pe fata, frunte, gat. Actioneaza cu succes asupra ridurilor adanci din jurul gurii, riduri profunde la ochi.

Pielea devine radianta, stralucitoare si luminoasa.
Ce pret are si de unde cumpar crema antirid Wild Ferns cu venin de albina si manuka?
o cutie costa in jur de 190 lei. Se poate comanda online direct de pe acest site.

Serul de fata cu venin de albine Wild Ferns este o metoda mai usoara si rapida de a trata ridurile.
Ser puternic antirid pt riduri profunde comanda aici
Ser puternic antirid pt riduri profunde
comanda aici

Se foloseste doar de 2-3 ori pe saptamana si este la fel de eficient ca si crema de zi. Serul e indicat in special persoanelor active mereu cu orar super ocupat si care vor sa ia produsul cu ele in geanta de dus chiar si in vacanta sau calatorii.

 Serul antirid are 47 ml si pretul e in jur de 190 lei. Se poate achizitiona online pe acest site.

In schimb crema de noapte este o Crema Reconfortanta cu miere Manuka si Venin de albine. Ideala de folosit seara inainte de a merge la culcare.
Crema de noapte pentru riduri adanci cumpara aici
Crema de noapte pentru riduri adanci
cumpara aici

Se poate spune ca este o crema minune antirid ce actioneaza cu succes asupra tenului ridat actionand in timp ce dormi.

Costa mai putin adica in jur de 168 lei. Se poate cumpara online aici.
Toate cele 3 produse au livrarea gratuita.

Are contraindicatii ? Da, persoanele alergice la intepatura de albina trebuie sa evite produsul pentru a nu avea reactii adverse. Daca nu stiti daca aveti sau nu alergie la intepatura albinelor, atunci cand folositi crema si va apar iritati pe piele opriti imediat folosirea produsului.

Cine a folosit acest tip de cosmetice  ?
Aveti recomandari sau pareri pentru ceilalti cititori ai nostri ?

 Asteptam cu interes parerile si comentariile cititorilor, in casuta de comentarii de sub articole, pe paginile de social media (facebook, google plus, twitter) asociate blogului.

Publicam toate comentariile decente, chiar daca au ceva de spus impotriva produselor prezentate de noi in articole, sau impotriva celor enuntate de noi in textele articolelor.

 Disclaimer: acest articol contine legaturi de afiliere prin care produsul prezentat poate fi achizitionat direct. Este posibil, ca in urma achizitei produsului, urmand legaturile de afiliere, editorii blogului sa primeasca un comision. 

Existenta legaturilor de afiliere nu a influentat in nici un fel obiectivitatea articolului. Recomandam produse care le-am testat, sau despre a caror corectitudine si utilitate ne-am convins cu certitudine, si credem ca pot fi de folos si cititorilor nostri.
...

Cele mai citite in ultima saptamana

Cauta pe acest blog