Peste 2000 de articole despre slabire, dieta, alimentatie sanatoasa, trending si lifestyle, fashion sanatate remedii tratamente beauty

Faceți căutări pe acest blog

A aparut gama Mierea de Manuka Onuku cu proprietati terapeutice incredible

Ce este mierea manuka onuku ? Cu ce difera de celelate mieri ? E mai buna decat mierea simpla dela noi ? De ce asa promovata ?

 Cu ce e mai buna decat celelate mieri ?

Iata cateva informatii interesante despre mierea numita Manuka Onuku:
- este o miere premium din Noua Zeelanda
- este Non GMO adica nu este modificata genetic

- aceasta miere de Manuka gama Onuku este dovedita stiintific ca are valorile nutritionale mai bogate de pana la 4 ori decat alte tipuri de miere.

- este o miere de calitate superioara cu proprietati unice numerotata cu sigla UMF 5+, 10+, 15+, 20+, 25+.

Aceasta numerotare indica nivelul puternic antibacterian si terapeutic al mierii de Manuka Onuku. Cu cat numerotarea e mai mare cu atat creste puterea de vindecare si intarire a sistemului imunitar.

Aceasta miere contribuie la prevenirea racelilor, iti da energia necesara pentru a trece cu brio peste zilele solicitante. Ajuta in caz de recuperare dupa boli si mentine sanatatea intregii familii.
Miere Manuka Onucu -diverse borcane -cumpara aici
Miere Manuka Onucu -diverse borcane -cumpara aici

Are contraindicatii ? Poate avea efecte secundare? Creaza alergii ?
Persoanele care au sensibilitate la polen de albine trebuie sa evite folosirea acestui produs

Se poate da si la copii ? Da mierea manuka este recomandata si copiilor. Atentie! Nu se da bebelusilor care au sub 1 an.

Cum se foloseste ? Ce cantitate sa iau? In fiecare zi se poate consuma pana la 2 lingurite. Se recomanda consumul de apa din belsug dupa.

Cat costa ? Preturile sunt intre 135 lei si pana la 580 de lei in functie de borcan, cantitate si UMF+ pentru fiecare doza de miere de Manuka ONUKU.

Exista borcane de 250 grame, 500 grame, 1 kg dar si doze in pliculete de 9 grame.

Unde se vinde ? Mierea Onuku Manuka poate cumpara online de exemplu pe acest site cu produse naturiste.

Autenticitatea aceste mieri se poate face prin scanarea codului cu telefonul mobil.

Cine a folosit deja miere de Manuka ? Va ajuta in activitatea zilnica ?

 Asteptam cu interes parerile si comentariile cititorilor, in casuta de comentarii de sub articole, pe paginile de social media (facebook, google plus, twitter) asociate blogului.

Publicam toate comentariile decente, chiar daca au ceva de spus impotriva produselor prezentate de noi in articole, sau impotriva celor enuntate de noi in textele articolelor.

 Disclaimer: acest articol contine legaturi de afiliere prin care produsul prezentat poate fi achizitionat direct. Este posibil, ca in urma achizitei produsului, urmand legaturile de afiliere, editorii blogului sa primeasca un comision. 

Existenta legaturilor de afiliere nu a influentat in nici un fel obiectivitatea articolului. Recomandam produse care le-am testat, sau despre a caror corectitudine si utilitate ne-am convins cu certitudine, si credem ca pot fi de folos si cititorilor nostri.
...

Cele mai citite in ultima saptamana

Cauta pe acest blog