.
.

Cauta pe acest blog

Laxacutin -supliment alimentar ce amelioreaza cazurile de constipatie

Caut ceva pentru simplu si usor pentru constipatie ? Ce sa folosesc ? Un remediu eficient cu efect rapid poate fi produsul de la Zdrovit numit Laxacutin.

In prospect scrie ca are urmatoarele beneficii :
- te ajuta sa ai un tranzit intestinal normal
- contribuie la miscarile intesinale normale
- este un laxativ natural recomandat ocazional in caz de constipatie

Ce contine ? Ingredientele la baza produsului Laxacutin sunt : frunze de Senna si radacina de rubarba

Cum se foloseste ? Cate bucati se iau si de cate ori ? Ce perioada ? Se administreaza 1 singua pastila zilnic cu 1 pahar mare de apa.
Laxacutin cutie
Laxacutin

Laxacutin se poate folosi maxim 10 zile una dupa alta. Apoi e necesar sa faceti pauza. NU luati mai multe capsule pe zi.

Poate avea efecte secundare ? Reactii adverse ?

Nu scrie nimic despre contraindicatii, totusi e important sa nu depasiti doza zilnica recomandata.

 In cazul in care va simtiti rau, opriti folosirea produsului, iar daca aveti probleme de sanatate e mai bine sa va intrebati medicul inainte de a folosi laxative.

Ce pret are Laxacutin ? Unde il pot cumpara ? O cutie cu 14 comprimate de Laxacutin costa putin.

 Se poate comanda online de exemplu la acest link al unui magazin cu profil naturist cu livrare in Romania.

In cazul in care sunteti in strainatate, exista un site cu produse romanesti naturiste special pentru diaspora, adica trimit coletul in 27 de tari in Europa.
Laxacutin cu livrare in strainatate
Laxacutin cu livrare in
strainatate 

La ei Laxacutin are pretul in euro, costa in jur de 7,69 euro, avantajul fiind ca aveti acces la produse naturiste din Romania cu livrare internationala deci va trimit coletul si in aproape toate tarile din Uniunea Europeana. vezi detalii aici

 Cine a folosit deja astfel produse pentru tratarea constipatie ?  Va place efectul produsului ?  Opinii ? Pareri ?

 Asteptam cu interes parerile si comentariile cititorilor, in casuta de comentarii de sub articole, pe paginile de social media (facebook, google plus, twitter) asociate blogului.

Publicam toate comentariile decente, chiar daca au ceva de spus impotriva produselor prezentate de noi in articole, sau impotriva celor enuntate de noi in textele articolelor.

 Disclaimer: acest articol contine legaturi de afiliere prin care produsul prezentat poate fi achizitionat direct.

 Este posibil, ca in urma achizitei produsului, urmand legaturile de afiliere, editorii blogului sa primeasca un comision. Existenta legaturilor de afiliere nu a influentat in nici un fel obiectivitatea articolului. 

Recomandam produse care le-am testat, sau despre a caror corectitudine si utilitate ne-am convins cu certitudine, si credem ca pot fi de folos si cititorilor nostri.