Peste 2000 de articole despre slabire, dieta, alimentatie sanatoasa, trending si lifestyle, fashion sanatate remedii tratamente beauty

Faceți căutări pe acest blog

Doftorii Batranesti pentru imunitate scazuta pentru copii si adulti

Vreti sa evitati folosirea batistelor si suflarea nasului cand e frig afara ? Iata solutia salvatoare naturista ideala si pentru copii , adolescenti dar si pentru persoanele adulte, varstinice.

Odata cu vremea rece si schimbarile dese de temperatura e necesara o cura de intarire a sistemului imunitar. Daca vreti sa folositi produse naturale cu efect imunostimulator azi va recomandam 2 produse la preturi foarte accesibile care merita adaugate in dieta zilnica in anotimpul rece.

Este vorba despre borcanelele produse romanesti marca Prisaca Transilvania Doftorii Batranesti -Imunitate scazuta? pentru Prunci si Imunitate scazuta ? pentru Adulti.
De ce sunt bune si la ce le folosim ? In prospect scrie despre produsul
Imunitate scazuta pentru prunci ca, este un produs ce contine doar ingrediente naturale produse din stupul de albine, extracte de plante medicinale, seminte, uleiuri naturale.

Se recomanda copiilor care au sistemul imunitar slabit, cand apar primele semne de raceala, gripa, tuse, gat iritat, nas infundat si curgator etc.

 Este ideal de folosit pentru cresterea rezistentei organismului impotriva bolilor, tonifica, ajuta sistemul imunitar, este bun de folosit si in perioade de convalescenta (recuperare in timpul si dupa boala).

Produs Imunitate scazuta pentru prunci comanda de aici
Produs Imunitate scazuta pentru prunci
comanda de aici
De la ce varsta se poate da la copii ? E voie si la bebelusi ?
Acest produs pentru imunitate si prevenirea racelilor se poate administra copiilor de la 1 an in sus (peste 12 luni).

Ce are in compozitie ?

Contine miere, tinctura de propolis, polen, laptisor de matca, scortisoara, goji, turmenic, ulei de catine, ulei de nuca, ulei de cuisoare presat la rece, muguri de coacaz negru, lemn dulce, seminte de chia, susan, schinduf, armurariu.

Pentru ca acest produs sa isi faca efectul terapeutic cat mai bine se recomanda consumul de apa din abundenta, consumarea de cate 1 mar sau 1 banana si adaugarea de miscare in plus (zilnic se recomanda sa faceti 50 de sarituri pe loc) pentru activarea sistemului limfatic.

Ce pret are si de unde se poate procura ? Borcanul Imunitate scazuta pentru Prunci costa aprox 24,50 de lei. Se vinde online direct la acest magazin cu profil naturist.

Remediu natural pentru Imunitate scazuta adulti -vezi aici
Remediu natural pentru Imunitate
scazuta adulti -vezi aici
In aceeasi gama exista un produs destinat persoanelor adulte si adolescentilor -Imunitate scazuta ? pentru adulti Doftorii Batranesti.

Se recomanda tinerilor care au peste 14 ani, adultilor.

Cum se folosesc ? Ambele produse se iau in felul urmator - Zilnic se administreaza 1 lingurita de  doua ori inainte de a manca cu 30 de minute.

Consumati apa imediat dupa, pentru ca este foarte dulce.

Contine miere naturala, polen, seminte de goji, chia, schinduf, ulei de catina, echinaceea, laptisor de matca, turmenic.

Cat costa si unde se gaseste ?

 Doftorii Batranesti Imunitate scazuta ? pentru Adulti are pretul de aprox 25 de lei.
Se poate cumpara din stoc direct pe acest site. Un borcan are o greutate de 200 grame.

Produsul este excelent, intareste sistemul imunitar, energizeaza si te pune pe picioare. Si cel mai bun lucru este ca are un gust foarte bun.

 Cine a folosit deja astfel produse pentru tratarea racelilor, gripei si a guturaiului ?  Va place efectul produsului ?  Opinii ? Pareri ?

 Asteptam cu interes parerile si comentariile cititorilor, in casuta de comentarii de sub articole, pe paginile de social media (facebook, google plus, twitter) asociate blogului.

Publicam toate comentariile decente, chiar daca au ceva de spus impotriva produselor prezentate de noi in articole, sau impotriva celor enuntate de noi in textele articolelor.

 Disclaimer: acest articol contine legaturi de afiliere prin care produsul prezentat poate fi achizitionat direct.

 Este posibil, ca in urma achizitei produsului, urmand legaturile de afiliere, editorii blogului sa primeasca un comision. Existenta legaturilor de afiliere nu a influentat in nici un fel obiectivitatea articolului. 

Recomandam produse care le-am testat, sau despre a caror corectitudine si utilitate ne-am convins cu certitudine, si credem ca pot fi de folos si cititorilor nostri.
...

Cele mai citite in ultima saptamana

Cauta pe acest blog