Faceți căutări pe acest blog

Spray de gat cu Grapefruit cu Argint coloidal si uleiuri esentiale

Cauti un tratament, un remediu naturist eficient pentru problemele de respiratie provocat de raceala si gripa ? Aveti alergie la polen si nu stiti ce aveti voie sa folositi daca ati racit si va doare gatul ?

Incearca produsul numit "Grapefruit cu uleiuri esentiale si argint coloidal". Este un produs sub forma de spray -mic dar eficient.

In prospect scrie ca este foarte util in dezinfectarea nasului si a gatului, a gurii, elimina respiratia urat mirositoare.
Are urmatoarele proprietati: este antiinflamator, antioxidant, ajuta digestia, elimina infectiile bacteriene si fungice.
Se poate folosi la vindecarea aftelor, infectiilor la nivelul gurii.

Cumpara de aici  Spray Grapefruit si argint coloidal
Cumpara de aici
Spray Grapefruit si argint coloidal
Ce ingrediente contine?

In compozitia spraylui sunt: extract hidrogliceric cu grapefruit, argint coloidal, amestec de uleiuri esentiale :tea tree (lat.Mefaleuca alternifolia), oregano (lat.Origanum vulgare) si revensara (lat. Ravensara aromatioca).

Argintul coloidal este antifugic si antibacterian.

Este indicat in caz ca tusiti, sunteti racit, aveti amigdalita, faringita, bronsita.

Ajuta la vindecarea pielii in caz de acnee, negi, arsuri, eczeme, taieturi, intepaturi de insecte.

Uleiul esential de oregano curata sinusurile, iar uleiul de arbore de ceai (tea tre in engleza) este bun in tratarea sinuzitei.

Cum se foloseste acest spray cu grapefruit si uleiuri esentiale ? Se poate da si la copii ?
Da este un produs natural care se administreaza in felul urmator:

- copii care au varsta intre 3 si 7 ani li se administreaza 1-2 pufuri de pray de 3 ori pe zi. Copii care au intre 7 si 15 ani - 2-3 pufuri. La adolescenti si adulti de pot da 3-4 pufuri tot de 3 ori pe zi.

Ce pret are si de unde se poate cumpara ? o sticlute costa doar 19.50 lei. se poate comanda online direct de la acest magazin naturist.

Este un produs fara alcool. In cazul in care cumperi minim 3 buc primesti discount de 3%. Este un produs naturist romanesc marca Dacia Plant.

Cine a folosit deja acest spray pt raceala dureri de gat sinuzita ? Va place efectul benefic ? Ceva opinii ?

Asteptam cu interes pareri si comentarii de la cititorii blogului pe paginile de social media (facebook, google plus, twitter) asociate blogului.

Publicam toate comentariile decente, chiar daca au ceva de spus impotriva produselor prezentate de noi in articole, sau impotriva celor enuntate de noi in textele articolelor.

 Disclaimer: acest articol contine legaturi de afiliere prin care produsul prezentat poate fi achizitionat direct. 
Este posibil, ca in urma achizitei produsului, urmand legaturile de afiliere, editorii blogului sa primeasca un comision. 

Cauta pe acest blog