Peste 2000 de articole despre slabire, dieta, alimentatie sanatoasa, trending si lifestyle, fashion sanatate remedii tratamente beauty

Faceți căutări pe acest blog

Se pare ca vedetele slabesc cu dieta 3D. Asa o fi ?

In ce consta regimul de slabit 3 D? Ce ai voie sa mananci ? Si ce nu ?

Conform articolului de pe Libertatea pentru femei -acesta dieta are trei etape si are reguli care trebuie tinute pentru a reusi slabire.

 In primul rand ai voie sa mananci din categoria carne doar peste, fructe de mare, piept de pui fara piele. Consumul de 2 litri de apa pe zi este obligatoriu.


Legumele se recomanda sa fie proaspete cand le mananci.
Iar ultima regula este sa mananci mereu la ore fixe. Sa nu elimini nici o masa.

Iata si o idee ce poti manca in timpul acestei diete

Dimineata la mic dejun : 1 felie paine cu branza si sare dietetica, 1 fructe (mar, grapefruit,portocala), 1 ceai sau cafea (indulcit cu stevie de ex), 1 pahar de chefir.

Gustare -1 fruct sau 1 leguma de 2 ori pe zi

La masa de pranz poti manca peste gatit cu usturoi si zeama stoarsa de la lamai sau preparat la gratar cu 1 salata fara adaos de ulei si condimentata tot cu sare cu sodiu redus dietetica

La cina tot peste cu cartofi copti.

Ce ziceti de acest meniu ? Il puteti tine ? Asta desigur daca va place pestele...

Cine a tinut deja aceasta dieta ? Va place efectul benefic ? Ceva opinii ?

Asteptam cu interes pareri si comentarii de la cititorii blogului pe paginile de social media (facebook, google plus, twitter) asociate blogului.

Publicam toate comentariile decente, chiar daca au ceva de spus impotriva produselor prezentate de noi in articole, sau impotriva celor enuntate de noi in textele articolelor.

 Disclaimer: acest articol contine legaturi de afiliere prin care produsul prezentat poate fi achizitionat direct. 
Este posibil, ca in urma achizitei produsului, urmand legaturile de afiliere, editorii blogului sa primeasca un comision. 
...

Cele mai citite in ultima saptamana

Cauta pe acest blog