Faceți căutări pe acest blog

Scapa de sforait si apnee nocturna cu acest mini aparat

Cauti o solutie salvatoare pentru tratarea sforaitului ? Exista ceva cu care se poate scapa de sforait ? Cum pot elimina sau vindeca apneea in somn ? Exista la voi cineva in familie care sforaie ? Sau sufera de apnee in somn ?

Atunci stiti cat de deranjant poate fi atat pentru cel care are aceasta afectiune -pentru ca nu se poate odihni corect pe timp de noapte, dar si pentru membrii familiei care se pot trezi in toiul noptii din cauza zgomotului cauzat de sforait.


Azi venim cu o solutie pentru aceasta problema. Am descoperit un aparat, un dispozitiv numit Gutiera automodelabila lansata de Dr.Russ.

Acum disponibil si in Romania este solutia salvatoare pentru multe familii.  Ce este apneea in somn ?

Gutiera -aparat care te scapa de sforait si apnee in somn
Gutiera -aparat care te scapa
de sforait si apnee in somn
Apneea este intreruperea temporara a respiratiei. Persoanele care sufera de aceasta afectiune -apnee in somn- pot avea respiratia oprita in mod repetat in timpul somnului. Intervalele de respiratie oprita pot fi  de cateva secunde pana la un minut.

Este un procedeu periculos pentru sanatate si din pacate duce la odihna insuficienta pe timpul noptii si stari de oboseala si somnolenta in timpul zilei. Practic organismul nu se poate odihni asa cum ar trebui.

Un tratament salvator poate fi aceasta gutiera de la Dr Russ.

Prospectul scrie ca aceasta gutiera este recomandata impotriva sforaitului si a apneei nocturne. Acest dispozitiv de avans al mandibulei, este compus din 2 gutiere gemene care sunt automodelante si anatomice (twin bite), una pentru arcada superioara si una pentru cea inferioara.

Aceasta gutiera inainteaza mandibula cu cativa milimetri, iar prin acest procedeu garanteaza o mai buna deschidere a cailor respiratorii. Acest procedeu are ca efect eliminarea sforaitului si a apneei (adica pauza in respiratia nocturna). Deci are efect antisforait si antiapnee in somn.

Ce pret are si unde se gaseste ? De unde cumpar aparatul care vindeca apneea si opreste sforaitul ? Aparatul (Dispozitivul)  este disponibil in stoc si il puteti comanda online de la acest magazin cu produse cosmetice si de ingrijire orala altaturi de costul actual.

 Acest produs poate fi folosit atat de barbati cat si de femei care se confrunta cu astfel de probleme.

In cazul in care aveti pe cineva in familie care sforaie sau are apnee in timpul noptii puteti sa-i faceti cadou un astfel de aparat.. sau sa le spuneti de existenta unui astfel de tratament.

 Cine a folosit deja produse antisforait si tratare a apneei in somn ?

 Va plac rezultatele produsului ? Efectul este vizibil ? Ce parere aveti despre acest produs inovator ? V-a fost de folos acest review despre gutiera dispozitiv care te scapa de intreruperi in respiratie si sforait ?

 Asteptam cu interes parerile si comentariile cititorilor, in casuta de comentarii de sub articole, pe paginile de social media (facebook, google plus, twitter) asociate blogului.

Publicam toate comentariile decente, chiar daca au ceva de spus impotriva produselor prezentate de noi in articole, sau impotriva celor enuntate de noi in textele articolelor.

 Disclaimer: acest articol contine legaturi de afiliere prin care produsul prezentat poate fi achizitionat direct. Este posibil, ca in urma achizitei produsului, urmand legaturile de afiliere, editorii blogului sa primeasca un comision. Existenta legaturilor de afiliere nu a influentat in nici un fel obiectivitatea articolului. Recomandam produse care le-am testat, sau despre a caror corectitudine si utilitate ne-am convins cu certitudine, si credem ca pot fi de folos si cititorilor nostri.

Cauta pe acest blog