Peste 2000 de articole despre slabire, dieta, alimentatie sanatoasa, trending si lifestyle, fashion sanatate remedii tratamente beauty

Faceți căutări pe acest blog

Kit pentru imunitatea copiilor -Borcanul copiilor veseli si Gatulet Fericit

Ce sa ii dau copilului ca sa nu raceasca in anotimpul rece ? Cu ce produse naturiste pot creste rezistenta copiilor in fata gripei si a racelii ?

Daca vreti sa folositi cele mai indicate produse care ajuta sistemul imunitar al copiilor care ii feresc de imbolnavire, mai ales in perioada toamna, iarna, primavara, atunci e bine sa incercati setul compus din 2 produse numit "Kitul pentru imunitatea copiilor".

Acest kit contine 1 Borcanul Copiilor Veseli 200 gr Prisaca si 1 buc Gatulet Fericit -Spray de cat pentru copii si adulti 20 ml.


La ce folosesc si ce indicatii au aceste produse ?

Prospectul Borcanului copiilor veseli scrie ca este un amestec natural de miere cu fructe, plante, uleiuri si seminte care ocrotesc sanatatea organismului.

Cumpara de aici acest Kit complet pt imunitatea copiilor
Kit complet pt imunitatea
copiilor
Acest supliment contribuie la tonifierea corpului si la functionarea normala a sistemului imunitar.

Ce ingrediente contine ? Contine miere, polen, pastura, laptisor de matca, fructe de goji, nuci caju, caise, pastura, coaja de scortisoara.

Cum se administreaza continutul Borcanului copiilor veseli ? In fiecare zi dimineata se ia cu 1 singura lingurita.

Atentie! Acest produs se poate da doar copiilor care au peste 1 an. Nu se da bebelusilor pana la 1 an.

Borcanul se pastreaza in frigider, departe de la indemana copiilor. Nu depasiti doza zilnica, pentru ca este un produs foarte puternic.

Are contraindicatii ? Acest borcan pentru imunitate NU se utilizeaza de catre persoanele cu diabet si cei care au alergie la produsele apicole sau la oricare alt ingrediente din continutul borcanului.

Cumpara de aici Borcanul copiilor veseli  -produse apicole
Borcanul copiilor veseli
-produse apicole
Spray-ul Gatulet fericit - Spray de gat pentru copii si adulti. Este un spray foarte util pe baza de propolis si miere.Este 100% natural si nu contine alcool.

Cand se foloseste ? Cand trebuie sa il aplic ? Acest spray de gat se recomanda in caz de dureri si infectii la gat, afte bucale, herpes, candidoza bucala.

Cum se utilizeaza ? Cand aveti gatul inflamat sau simtiti dureri la nivelul gatului aplicati de 3 ori 3 pufuri din acest spray.

Dupa aplicare timp de 30 de minute se recomanda sa nu mancati sau sa nu consumati lichide pentru a putea produsul sa isi faca efectul.

Spray-ul de gat se poate administra copiilor care au varsta peste 1 ani. Este permis si femeilor gravide sau cele care alapteaza. Sticluta se agita inainte de utilizare.

Ce pret are kitul pentru imunitate ? Si unde se gaseste ? Unde se vinde ?

Setul intreg  Kit pt imunitatea copiilor -costa in jur de 39 de lei. Il puteti comanda online direct de la acest magazin online cu produse naturiste.

Se pot cumpara si separat. Borcanul copiilor veseli separat costa in jur de 24 lei.
Se poate comanda online direct de aici.

Sprayul care vindeca gatul inflamat Gatulet Fericit - are un pret de aproximativ 19 lei. Il puteti achizitiona online de la acest site.

 Cine a folosit deja produse de intarirea sistemului imunitar si vindecarea racelii si al gripei ?

 Va plac rezultatele produsului ? Efectul este vizibil ? Ce parere aveti despre aceste cosmetice ? Va fost de folos acest review despre bergamota ?

 Asteptam cu interes parerile si comentariile cititorilor, in casuta de comentarii de sub articole, pe paginile de social media (facebook, google plus, twitter) asociate blogului.

Publicam toate comentariile decente, chiar daca au ceva de spus impotriva produselor prezentate de noi in articole, sau impotriva celor enuntate de noi in textele articolelor.

 Disclaimer: acest articol contine legaturi de afiliere prin care produsul prezentat poate fi achizitionat direct. Este posibil, ca in urma achizitei produsului, urmand legaturile de afiliere, editorii blogului sa primeasca un comision. Existenta legaturilor de afiliere nu a influentat in nici un fel obiectivitatea articolului. Recomandam produse care le-am testat, sau despre a caror corectitudine si utilitate ne-am convins cu certitudine, si credem ca pot fi de folos si cititorilor nostri.
...

Cele mai citite in ultima saptamana

Cauta pe acest blog