Faceți căutări pe acest blog

Spray de gat pentru copii si adulti cu miere si propolis Gatulet Fericit

Te doare gatul ? Cauti o solutie naturista cu efect rapid ? Nici o problema. Am gasit un produs apicol care vine in ajutorul celor care vor sa vindece cat mai eficient senzatia de gat dureros si iritat.

E vorba de un spray de gat numit "Gatulet fericit". Bun si pentru copii si pentru adulti acest supliment este recomandat in tratamentul natural a simptomelor de gripa si raceala. Este un produs romanesc produs de Prisaca si este pe baza de miere si propolis.


Prospectul spayului de gat scrie ca este creat special pentru imbunatatirea sanatatii in mod natural. Nu contine alcool.
Cand e indicat sa folosesti acest spray de gat ? Utilizarea sprayului Gatulet fericit este recomanata in caz de durere si infectie la nivelul gatului, afte, herpes, candidoza bucala.

Ce ingrediente contine? In compozitia sprayului este miere, propolis si apa. Are actiune antiinflamatoare, antibacteriana, dezinfectanta, antivirotica, antifungica si antibiotica.

Cumpara de aici spray natural Gatulet fericit care vindeca gripa si raceala
Spray de gat cu propolis si miere
pt copii si adulti
Se poate da si la copii? Cum trebuie aplicat ? Sprayul Gatulet fericit se poate folosi pentru vindecarea infectiilor la nivelul gatului la copii care au deja varsta de peste 1 an.

Dozarea sprayului se face prin 3 pufuri de cel putin trei ori pe zi prin aplicare in zona infectata. Apoi timp de o jumatate de ora nu se consuma nici lichide si nici nu se mananca pentru a lasa produsul apicol sa actioneze si sa vindece. Atentie! Sticluta se agita bine inainte de folosire.

Are contraindicatii ? Nu au voie sa il foloseasca persoanele alergice la produse apicole. Daca esti insarcinata sau alaptezi ai voie sa folosesti acest produs pentru tratarea infectiilor gatului.
Produsul nu provoaca reactii adverse.

Ce pret are si unde se gaseste ? Sprayul Gatulet fericit are un gramaj de 20 ml si costa in jur de 19 lei. Se poate cumpara online de exemplu la acest magazin online cu produse naturiste.

 Cine foloseste asemenea produse naturiste ? Ce parere aveti, sunt chiar asa de bune si eficiente ?
Asteptam cu interes parerile si comentariile cititorilor, in casuta de comentarii de sub articole, pe paginile de social media (facebook, google plus, twitter) asociate blogului.

Publicam toate comentariile decente, chiar daca au ceva de spus impotriva produselor prezentate de noi in articole, sau impotriva celor enuntate de noi in textele articolelor.

 Disclaimer: acest articol contine legaturi de afiliere prin care produsul prezentat poate fi achizitionat direct. Este posibil, ca in urma achizitei produsului, urmand legaturile de afiliere, editorii blogului sa primeasca un comision. Existenta legaturilor de afiliere nu a influentat in nici un fel obiectivitatea articolului. Recomandam produse care le-am testat, sau despre a caror corectitudine si utilitate ne-am convins cu certitudine, si credem ca pot fi de folos si cititorilor nostri.

Niciun comentariu:

Atentie ! Toate comentariile care contin legaturi externe vor fi sterse !

Trimiteți un comentariu

Comentariile sunt moderate de operator uman. Comentariile irelevante nu se publica.

[ Comments are moderated. Irrelevant comments do NOT get published ]

Cauta pe acest blog