Peste 2000 de articole despre slabire, dieta, alimentatie sanatoasa, trending si lifestyle, fashion sanatate remedii tratamente beauty

Faceți căutări pe acest blog

Pachet de slabire si detoxifiere cu AbSlim si ulei de oregano

Ieri am primit un cadou surpriza de la unul dintre colaboratorii nostrii. E vorba de cei de la Plantum-magazin online specializat pe suplimente nutritive naturiste.

Pentru ca ne ocupam foarte mult cu tema sanatatii, slabirii si metode de tratament cu produse naturiste am fost super incantati de cadoul surpiza. In pachet era o cutie cu cele mai noi pastile de slabit de pe piata AbSlim -lupta cu kilogramele si o sticluta de ulei de Oregano Salbatic.


Combinatia celor doua produse trebuie sa aibe ca efect eliminarea kilogramelor in plus si eliminarea toxinelor din organism deci o detoxifiere.

In urma cu cateva luni deja am scris cate un articol separat despre aceste produse, dar e altceva cand testezi pe propria piele produsele prezentate.

Probabil orice parere personala - un review e binevenit. Primele impresii pe care le-am avut noi le vom scrie si voua.

Deci in primul rand mentionam ca aceste 2 produse sunt 100 % naturale fara e-uri si conservanti.
Ieri am inceput deja cura de slabit cu AbSlim. Noi am mai testat si alte produse de slabit, dar va aducem la cunostinta...asa ca sa stiti dinainte pastila in sine e foarte foarte amara :)

Da, stim proverbul "taste bad, heal good " are gust rau dar vindeca bine" (era un moto in filmul Karate kid).

Se recomanda sa il luati cu apa sau ceva suc dulce.
Cumpara de aici online Pachetul AbSlim si uleiul de oregano
Asa arata pachetul pt slabire Abslim si Uleiul organic
de oregano salbatic
Ingredientele la baza pastilelor AbSlim sunt cu efect antiadipos:aloe ferox, garcinia cambogia, sare de calciu, gymnema sylvestris, coada-calului, anghinare, frunze de maslin.

Uleiul de oregano salbatic contine ulei de masline extra virgin si ulei organic de oregano 80,42%.

Prospectul uleiului de oregano scrie ca are urmatoarele beneficii: puternic antibacterian, antifungic, antiviral, reduce durerea si inflamatiile, lupta impotriva inflamatiilor, tonifica organismul si sistemul imunitar, ajuta digestia, calmeaza durerea stomacala,ajuta articulatiile si musculatura, vindeca infectiile respiratorii (nas infundat, sinuzita) si al plamanilor.

Foarte eficient in eliminarea stafilococului auriu, candida albicans, din corp, te scapa de parazitii interni, giardia etc. Te vindeca si de intoxicatii alimentare.
Aplicat extern vindeca infectiile gingiei, ranile, infectia unghiilor, etc.

Pentru ca ajuta digestia ajuta la eliminarea kilogramelor in plus. Acest ulei organic de oregano este folosit si in caz de infectii la nivelul aparatului urinar,  prostatita, etc. Uleiul de oregano are un continut extrem de ridicat de Carvacrol 80%.

Cumpara de aici online Pachetul AbSlim pt slabit
Asa arata capsulele de slabit AbSlim
Cum se administreaza impreuna produsele
Abslim si oregano ulei organic pentru slabire ?

La inceput in primele 3 zile se vor lua cate 1 capsula pe zi. Apoi se mareste doza pana la 3-4 capsule pe zi.

Utilizarea se va face astfel:

- Dimineata: se ia 1 capsula Abslim inainte de a lua micul dejun cu o jumatate de ora. Apoi se pune 1 picatura de ulei de oregano salbatic dizolvat in 0.5 litri de apa care se bea la micul dejun.

La pranz si cina se va repeta acelasi procedeu ca si dimineata.

Atentie: uleiul de oregano este foarte foarte puternic. Este DEOSEBIT DE CONCENTRAT !!!
Dopul sticlutei este si PIPETA, si se poate folosi la picurat cate o singura picatura !!!

Nu depasiti doza, mai ales la inceput pana nu va obisnuiti cu gustul si mirosul specific.

Ce pret are acest pachet de slabit ? Si unde se gaseste ? Pe site-ul Plantum - pachetul de slabire Abslim si ulei de oregano costa in jur de 325 de lei. Il puteti comanda online direct de
la acest link.

Daca vreti sa le cumparati separat o cutie de Ab Slim -lupta cu kilogramele costa in jur de 69 de lei. Se pot cumpara online de pe internet direct de pe acest site. 

Uleiul de oregano salbatic de 10 ml are un pret de aprox 59 lei, iar cel de 30 ml costa aproximativ 129 de lei. Le puteti comanda direct de la acest link.

Cumpara de aici online Pachetul AbSlim si uleiul de oregano
Pachetul AbSlim si uleiul de oregano
Pentru ca ani la rand am avut probleme cu sinuzita am zis ca e o metoda perfecta de a testa eficienta uleiului de oregano, mai ales ca este indicat si la vindecarea problemelor respiratorii.

Am adaugat 1 picatura de ulei intr-o cana de apa si am amestecat compozitia cu degetul.

Apoi am aplicat in narile nasului putina apa cu acest ulei, cu ajutorul degetelor. Va spun sincer ca m-a usturat destul de puternic pentru 1 minut, dupa care parca mi-a eliberat caile respiratorii. Voi reveni in comentarii cu alte observatii legate si de acest aspect !

De mult timp caut ceva cu care ma tratez natural, sa nu imi mai suiere nasul si nici sa nu mai fie infundat, asa ca daca uleiul de oregano le rezolva sunt cea mai fericita persoana.

Multumim inca o data personalului de la Plantum pentru gestul frumos.

Nota! Revenim cu informatii. Dupa folosirea pastilelor de slabit AbSlim impreuna cu o picatura de oregano pe zi am constat pe propriul organism ca au efect extrem de puternice si laxative. Doza recomandata in descriere se pare ca mult prea mare decat ceeace rezista un organism in general.  Atentie! Luati doar 1 capsula o data la 2-3 zile si in zilele respective e foarte important sa fiti in apropierea toaletei. Nu glumim, e ok ca te detoxifica, dar cand mergi de 7-8 ori in aceeasi zi e cam mult. Deci daca va apucati sa tineti o cura de detox si slabire, cu aceste produse e neaparat sa aveti loc unde sa va odihniti si sa aveti toaleta la dispozitie... Adica nu merge sa iei o pastila si apoi sa pleci la servici caci in trafic, in metrou nu prea ai unde sa mergi..sa scapi de toxine :)

Cine foloseste asemenea produse naturiste ? Ce parere aveti, sunt chiar asa de bune si eficiente ?
Asteptam cu interes parerile si comentariile cititorilor, in casuta de comentarii de sub articole, pe paginile de social media (facebook, google plus, twitter) asociate blogului.

Publicam toate comentariile decente, chiar daca au ceva de spus impotriva produselor prezentate de noi in articole, sau impotriva celor enuntate de noi in textele articolelor.

 Disclaimer: acest articol contine legaturi de afiliere prin care produsul prezentat poate fi achizitionat direct. Este posibil, ca in urma achizitei produsului, urmand legaturile de afiliere, editorii blogului sa primeasca un comision. Existenta legaturilor de afiliere nu a influentat in nici un fel obiectivitatea articolului. Recomandam produse care le-am testat, sau despre a caror corectitudine si utilitate ne-am convins cu certitudine, si credem ca pot fi de folos si cititorilor nostri.

Niciun comentariu:

Atentie ! Toate comentariile care contin legaturi externe vor fi sterse !

Trimiteți un comentariu

Comentariile sunt moderate de operator uman. Comentariile irelevante nu se publica.

[ Comments are moderated. Irrelevant comments do NOT get published ]

...

Cele mai citite in ultima saptamana

Cauta pe acest blog