Peste 2000 de articole despre slabire, dieta, alimentatie sanatoasa, trending si lifestyle, fashion sanatate remedii tratamente beauty

Faceți căutări pe acest blog

Lives -Apple Pectin -slabeste cu pectina de mere

Intr-un articol mai vechi am primit mai multe intrebari si comentarii despre un produs de slabit. Era vorba de pectina de mar care ajuta la slabit si daca se mai gaseste undeva in Romania.

Ei bine am gasit un site care comercializeaza acest produs de slabit si il livreaza si la noi in tara, asa ca am hotarat sa va scriem si despre acest produs nou care ajuta in lupta cu kilogramele.
*articol actualizat in 20feb2019*

In limba engleza se numeste Lives -Apple Pectin, adica pectina de mere.

Prospect exact nu am gasit, insa in descrierea produsului scria ca ajuta la:
- eliminarea toxinelor din organism
- ideal in procesul de slabire, pentru a avea in sfarsit silueta ideala
- opreste pofta de mancare
- arde straturile de grasime din zonele cu probleme  (in special solduri, burta, coapse)


Cumpara de aici Lives Apple Pectina de mere pt slabit
Cumpara de aici Lives
Apple Pectina de mere pt slabit
Ce rol are pectina in slabire ? Pectina din mere accelereaza metabolismul si mentine senzatia de satietate pentru un timp indelungat. Elimina metalele grele din organism si regleaza nivelul de colesterol.

Consumul produsului de slabit Lives living vessels liquid apple pectin- pectina de mere lichida este o modalitate delicioase de a scapa de kilogramele in plus si pentru a arata in cea mai buna forma. Acest produs contine fructoza naturala din mere, fibre dietetice, microelemente: magneziu, calciu, zinc, fosfor si iod.

Cat costa o cura de slabit cu Pectina de mere ? Pentru o cura de 15 zile  se consuma un pachet de 250ml din produsul Lives apple pectin.

 Pretul este in jur de 115 lei. Dar de unde la pot procura ? Unde gasesc live pectin ? Se poate comanda online AICI
Cumpara si tu Lives Apple Pectin de aici
Cumpara si tu Lives Apple
Pectin de aici

Pentru o cura mai indelungata adica 45 de zile - e necesar sa folosesti 3 plicuri - care te costa aproximativ 230 de lei pentru ca in acest pachet iesi mai ieftin. Adica platesti 2 pachete si primesti 1 gratis.

Cura de slabit pentru 75 de zile necesita 5 pachete de Apple Pectin.

Daca vreti sa faci comanda, primesti reducere de pret, adica platesti 3 pachete si primesti 2 gratis. Totul va costa 345 de lei.

Dar de unde la pot procura ? Unde gasesc live pectin ? Se poate Comanda AICI

Despre contraindicatii nu scrie nimic.

Cine foloseste asemenea produse naturiste ? Ce parere aveti, sunt chiar asa de bune si eficiente ?
Asteptam cu interes parerile si comentariile cititorilor, in casuta de comentarii de sub articole, pe paginile de social media (facebook, google plus, twitter) asociate blogului.

Publicam toate comentariile decente, chiar daca au ceva de spus impotriva produselor prezentate de noi in articole, sau impotriva celor enuntate de noi in textele articolelor.

 Disclaimer: acest articol contine legaturi de afiliere prin care produsul prezentat poate fi achizitionat direct. Este posibil, ca in urma achizitei produsului, urmand legaturile de afiliere, editorii blogului sa primeasca un comision. Existenta legaturilor de afiliere nu a influentat in nici un fel obiectivitatea articolului. Recomandam produse care le-am testat, sau despre a caror corectitudine si utilitate ne-am convins cu certitudine, si credem ca pot fi de folos si cititorilor nostri.
...

Cele mai citite in ultima saptamana

Cauta pe acest blog