Peste 2000 de articole despre slabire, dieta, alimentatie sanatoasa, trending si lifestyle, fashion sanatate remedii tratamente beauty

Faceți căutări pe acest blog

Detox Activ - reduce greutatea si regleaza colesterolul

Ce mai e nou in domeniul slabirii ? Probabil deja stiti ca mereu venim cu informatii noi, despre cele mai recente pastile/capsule si metode de slabire. Azi am descoperit inca un supliment alimentar, care contribuie la eliminarea surplusului de kilograme. E vorba de produsul Detox Activ.


Prospectul Detox Activ scrie ca este ideal pentru detoxifierea celulara, elimina toxinele din corp, regleaza tranzitul intestinal, ajuta ficatul si bila.

Echilibreaza nivelul colesterolului si al glicemiei, opreste senzatia necontrolata de foame, ajuta la buna functionare a rinichilor, te scapa de retentia  de apa, ajuta sistemul imunitar si regleaza tensiunea arteriala.
Cumpara de aici Detox Activ pentru slabire si reglare colesterol

 Are efect laxativ si diuretic puternic. Creste productia de colagen din corp
ajutand la elasticitatea pielii, redand forma estetica a corpului dupa slabirea rapida. Are efect anticelulitic, antiinflamator.

Ce ingrediente contine ? In compozitia suplimentului Detox Activ sunt urmatoarele: suc concentrat de Aloe Ferox (75%), anghinare, cozi de cirese, matase de porumb.

Cum se utilizeaza ? Cate pastile se iau din Detox activ in timpul curei de slabire ? Se recomanda administrarea de 1-2 capsule inaintea meselor principale. Doza maxima este de 6 pe zi. O cura se tine maxim 2 saptamani, dupa care se face o pauza de 7 zile. Daca e necesar se poate repeta cura.

Pentru cine e recomandat sa ia pastilele Detox Activ ? Acest produs romanesc indicat in caz de obezitate, ingrasare, alergii, afectiuni autoimune, guta, retentie de apa, constipatie si intoxicatii cronice.

Are contraindicatii ? Oricine poate tine o cura de slabit cu Detox activ ? Atentionare! Produsul este interzis persoanelor care au inflamatii acute la nivelul intestinelor (boala Crohn, colite ulcerative), obstructie intestinala, apendicita, constipatie cronica, dureri abdominale.

Cumpara de aici Detox Activ pentru detoxifierea celulara
Detox Activ pachet 1+1promo
Scrie ca se administreaza cu prudenta femeilor insarcinate sau care alapteaza, bolnavilor de diabet. Important! Pentru ca e un produs puternic laxativ daca se ajunge la diaree (adica mai mult de 5 scaune pe zi) se intrerupe administrarea. Aveti grija sa va hidratati cu multa apa si sa va odihniti. NU se da copiilor.

Ce pret are si de unde se poate cumpara? O cutie de Detox Activ cu 60 capsule costa in jur de 30 de lei. Il puteti achizitiona de la acest site cu produse naturiste.

Exista si un pachet unde le poti cumpara mai ieftin. De exemplu 1 cutie cu 60 de capsule Detox Activ +30 cps Promo costa doar 27 de lei.
Se poate comanda si adauga la cos direct de la acest link.

Aceste suplimente sunt create la noi in Romania de firma Herbagetica.  Cine foloseste asemenea produse naturiste ? Ce parere aveti, sunt chiar asa de bune si eficiente ?
Asteptam cu interes parerile si comentariile cititorilor, in casuta de comentarii de sub articole, pe paginile de social media (facebook, google plus, twitter) asociate blogului.

Publicam toate comentariile decente, chiar daca au ceva de spus impotriva produselor prezentate de noi in articole, sau impotriva celor enuntate de noi in textele articolelor.

 Disclaimer: acest articol contine legaturi de afiliere prin care produsul prezentat poate fi achizitionat direct. Este posibil, ca in urma achizitei produsului, urmand legaturile de afiliere, editorii blogului sa primeasca un comision. Existenta legaturilor de afiliere nu a influentat in nici un fel obiectivitatea articolului. Recomandam produse care le-am testat, sau despre a caror corectitudine si utilitate ne-am convins cu certitudine, si credem ca pot fi de folos si cititorilor nostri.

Niciun comentariu:

Atentie ! Toate comentariile care contin legaturi externe vor fi sterse !

Trimiteți un comentariu

Comentariile sunt moderate de operator uman. Comentariile irelevante nu se publica.

[ Comments are moderated. Irrelevant comments do NOT get published ]

...

Cele mai citite in ultima saptamana

Cauta pe acest blog