Faceți căutări pe acest blog

Ghidul complet al plantelor medicinale si al bolilor pe care le vindeca -

Ce rol au plantele medicinale pentru sanatate ? Cum ne ajuta si de ce merita sa le folosim ?

Intr-o carte noua scrisa de scriitorul David Hoffmann putem gasi sfaturi clare cu ajutorul carora putem sa aflam totul despre diagnosticarea si tratarea multor afectiuni (de la diabet, depresie pana la tuse convulsiva) fara efecte secundare negative.

Cartea are numele de "Ghidul complet al plantelor medicinale si al bolilor pe care le vindeca" si ne invata cum sa folosim plantele medicinale in folosul sanatatii familiei noastre.

Putem citi in acest ghid explicatii detaliate a sistemelor organismului, sfaturi despre diagnosticarea si tratarea bolilor, metode de culegere a plantelor medicinale si cum sa prepari remedii naturiste, repertoar intreg despre plantele medicinale si un index cu denumirile botanice ale acestora.

Cumpara de aici Ghidul compet al plantelor medicinale de aici
Coperta cartii
Citind un fragment din acest ghid am aflat cum unele plante precum aloe, racovina, tataneasa, florile si fructele de soc, gentiana, coada calului, geraniumul, galbenelele, busuiocul de camp, ulmul alb, geraniumul toate aceste au efect cicatrizant si se pot folosi atat pentru vindecarea ranilor externe cat si cele interne...

Ce pret are aceasta carte si de unde se poate cumpara ? Acest ghid face parte din categoria cartilor de sanatate si terapii alternative. Costa putin.

A aparut in anul 2016 si are 407 pagini. Este tradus in limba romana de catre Ianina Marinescu.

Puteti comanda acest Ghid cu plante medicinale si al bolilor pe care le vindeca direct de la aceasta librarie online.

Cine a cumparat deja carti cu sfaturi despre plantele medicinale si beneficiile lor ? Ce parere aveti, sunt eficiente aceste informatii ? 

Asteptam cu interes parerile si comentariile cititorilor, in casuta de comentarii de sub articole, pe paginile de social media (facebook, google plus, twitter) asociate blogului.

Publicam toate comentariile decente, chiar daca au ceva de spus impotriva produselor prezentate de noi in articole, sau impotriva celor enuntate de noi in textele articolelor.

 Disclaimer: acest articol contine legaturi de afiliere prin care produsul prezentat poate fi achizitionat direct. Este posibil, ca in urma achizitei produsului, urmand legaturile de afiliere, editorii blogului sa primeasca un comision. Existenta legaturilor de afiliere nu a influentat in nici un fel obiectivitatea articolului. Recomandam produse care le-am testat, sau despre a caror corectitudine si utilitate ne-am convins cu certitudine, si credem ca pot fi de folos si cititorilor nostri.

Cauta pe acest blog