Peste 2000 de articole despre slabire, dieta, alimentatie sanatoasa, trending si lifestyle, fashion sanatate remedii tratamente beauty

Faceți căutări pe acest blog

Untul de Arahide este permis in dieta

De multe ori am auzit ca daca mananci alune/arahide in cantitati mari te ingrasi. Un lucru e clar.

In orice dieta in care vrei sa slabesti, sa te mentii la o greutate ideala si sa ai energie pentru antrenamente care automat duc la dezvoltarea musculaturii, ai nevoie de arahide/alune sau unt de arahide.

In engleza se numeste Peanut butter si este un aliment sanatos bogat in grasimi sanatoase care ajuta la mentinerea sanatatii organismului.


Pe un site cu produse naturiste am vazut ca a aparut un borcan cu Unt de Arahide de la Meridican, care e intr-un ambalaj cu 55% extra free si la un pret accesibil.

Prospectul scrie ca este un produs vegan. Nu contine zahar, sare si nici ulei de palmier. Singurele ingredente sunt arahidele prajite si transformate intr-un unt cremos si delicios.
Cumpara de aici unt de arahide la un pret bun
Unt de arahide delicios

Din punct de vedere nutritional, in continutul untului de arahide (alune) sunt: fibre, proteine, magneziu, potasiu, carbohidrati, sare, vitamine si minerale.

Cat costa un borcan de unt de arahide ? Si de unde se poate cumpara ? Un borcan cu un gramaj de 435g are un pret de aproximativ 15-16 lei. Se vinde online de ex pe acest site cu produse naturiste.

Si cum poti manca din untul de arahide fara sa te ingrasi? Chiar e permis in dieta zilnic? Da.

Poti servi zilnic o portie mica din acest unt de arahide cu 1 lingurita sau asociat cu felii de banane. E gustos, simplu si satios. Iti da energie sa faci sport si te ajuta sa pui muschi, opreste senzatia de foame si te binedispune.

Cine foloseste asemenea produse naturiste ? Ce parere aveti, sunt chiar asa de bune si eficiente ?

Asteptam cu interes parerile si comentariile cititorilor, in casuta de comentarii de sub articole, pe paginile de social media (facebook, google plus, twitter) asociate blogului. Publicam toate comentariile decente, chiar daca au ceva de spus impotriva produselor prezentate de noi in articole, sau impotriva celor enuntate de noi in textele articolelor.

 Disclaimer: acest articol contine legaturi de afiliere prin care produsul prezentat poate fi achizitionat direct. Este posibil, ca in urma achizitei produsului, urmand legaturile de afiliere, editorii blogului sa primeasca un comision. Existenta legaturilor de afiliere nu a influentat in nici un fel obiectivitatea articolului. Recomandam produse care le-am testat, sau despre a caror corectitudine si utilitate ne-am convins cu certitudine, si credem ca pot fi de folos si cititorilor nostri.

Niciun comentariu:

Atentie ! Toate comentariile care contin legaturi externe vor fi sterse !

Trimiteți un comentariu

Comentariile sunt moderate de operator uman. Comentariile irelevante nu se publica.

[ Comments are moderated. Irrelevant comments do NOT get published ]

...

Cele mai citite in ultima saptamana

Cauta pe acest blog