Faceți căutări pe acest blog

Dizolax laxativ natural-supliment alimentar ayurvedic

Ai probleme cu constipatia ? Digestie lenta ? Atunci ai nevoie de schimbarea alimentatiei si de folosirea unor produse/ suplimente alimentare care elimina aceste afectiuni.

De exemplu un produs natural ayurvedic indicat pentru aceasta afectiune sunt capsulele numite Dizolax. Prospectul scrie ca este un laxativ natural, care elimina senzatiile neplacute cauzate de constipatie, regleaza frecventa scaunelor fara a exercita o presiune marita asupra intestinelor.


Acest supliment contribuie la eliminarea toxinelor din colon, elimina starile de greutate, oboseala si apatie. Scade episoadele de flatulenta si balonare. Elimina parazitii de pe peretii intestinelor, omoara oxiurii, bacteriile. Reface flora la nivelul tractului digestiv. Este un purificator natural al intestinelor si al colonului.

Cumpara de aici Dizolax produs ayurvedic indian
Dizolax produs
ayurvedic indian
Ce ingrediente contine ? In compozitia pastilelor ayurvedice Dizolax sunt urmatoarele: cardamom negru (lat.Amomum Subulatum), Boerhaavia Diffusa, senna (lat.Cassia Angustifolia)-puternic purgativ intestinal, chimion (lat.Cuminum Cyminum), Eclipta Alba, Ferula Narthex - reduce crample si durerile de burta fiind puternic antihelmitic, fenicul (lat.Foeniculum Vulgare), piper negru (lat.Piper Nigrum), seminte de ajwan (lat.Ptychotis Ajowan), rodie (lat.Punica Granatum), trandadiri pentru dulceata (lat.Rosa Damascena), haritaki(lat.Terminalia Chebula), Sauvarchala.

Cum se administreaza ? Care e doza zilnica ? Se pot lua impreuna cu un pahar de apa cate 1-3 capsule o singura data pe zi seara.

In descrierea articolului nu scrie nici o contraindicatie.
Totusi persoanele care au sensibilitate sau alergie la oricare planta medicinala din compozita Dizolax, trebuie sa evite folosirea produsului pentru a evita eventualele reactii alergice si efecte secundare.

Cat costa si unde se vinde Dizolax ?
 O cutie cu 60 de capsule are un pret de aprox 27 lei. Se gaseste online de exemplu la acest magazin cu produse naturiste. E posibil sa il puteti cumpara si pe rafturile magazinelor bio, plafare sau farmacii.

 Cine foloseste asemenea produse naturiste ? Ce parere aveti, sunt chiar asa de bune si eficiente ?
Asteptam cu interes parerile si comentariile cititorilor, in casuta de comentarii de sub articole, pe paginile de social media (facebook, google plus, twitter) asociate blogului.

Publicam toate comentariile decente, chiar daca au ceva de spus impotriva produselor prezentate de noi in articole, sau impotriva celor enuntate de noi in textele articolelor.

 Disclaimer: acest articol contine legaturi de afiliere prin care produsul prezentat poate fi achizitionat direct. Este posibil, ca in urma achizitei produsului, urmand legaturile de afiliere, editorii blogului sa primeasca un comision. Existenta legaturilor de afiliere nu a influentat in nici un fel obiectivitatea articolului. Recomandam produse care le-am testat, sau despre a caror corectitudine si utilitate ne-am convins cu certitudine, si credem ca pot fi de folos si cititorilor nostri.

Niciun comentariu:

Atentie ! Toate comentariile care contin legaturi externe vor fi sterse !

Trimiteți un comentariu

Comentariile sunt moderate de operator uman. Comentariile irelevante nu se publica.

[ Comments are moderated. Irrelevant comments do NOT get published ]

Cauta pe acest blog