Peste 2000 de articole despre slabire, dieta, alimentatie sanatoasa, trending si lifestyle, fashion sanatate remedii tratamente beauty

Faceți căutări pe acest blog

Importanta consumului de carbune activ

La ce se foloseste carbunele activ ? E bun pentru sanatate ? Probabil cand auziti numele de carbune, primul lucru care va vine in minte este carbunele scos din mina folosit la incalzire.

 Ei bine exista un produs numit carbune activ, care seamana cu carbunele medicinal obisnuit, deci NU este acelasi carbune care utilizeaza la incalzire sau la gratare,  doar ca este obtinut printr-un procedeu special si care poate fi folosit ca si tratament naturist pentru organismul uman.


Prospectul suplimentului Carbune Activ scrie ca este indicat in urmatoare cazuri : balonare, aerofagie, sindrom de colon iritabil, diaree, toxiinfectie alimentara, intoxicatie cu alcool, colita, colita ulcerativa, rectocolita ulcero-hemoragiaca.

Folosirea carbunelui activ contribuie la functionarea la nivel normal a intestinelor si ajuta la eliminarea toxinelor din corp. Folosit extern prin sfaramare se poate aplica pe periuta de dinti si dupa spalarea dintilor cu aceasta pulbere putem observa albirea vizibila si rapida a dintilor.

Carbune activat pachet promotional 1+1 gratis comanda aici
Carbune activat pachet
promotional 1+1 gratis
comanda aici
 Ajuta la buna functionare a stomacului. Functioneaza ca un burete care absoarbe toate toxinele, metalele grele si ajuta la eliminarea acestora fara probleme in timp relativ scurt. Opreste starile de disconfort si durere abdominala si mersul repetat la toaleta in caz de diaree.

Cat costa si de unde se poate cumpara ? O cutie cu 60 de pastile costa in jur de 29 de lei. Se vinde online la acest magazin cu produse naturiste.

Exista si o varianta promotionala pachetul Carbune Activ premium 1+1 (60cpr+30cpr) la pretul de aprox 28 de lei. Il puteti comanda online de la acest magazin cu suplimente alimentare naturale.
Este un produs natural, fara efecte adverse. Ingredientul din compozitia capsulelor Carbune Activ este pulbere din carbune vegetal actival (lat. Carbo ligni) incorporata intr-o capsule de gelatina.

Cum se foloseste ? Utilizarea comprimatelor Carbune activ se face doar ocazional in caz de nevoie. Se poate da si la copii ? Da, produsul poate fi administrat si copiilor. De ex. cei care au intre 3 si 6 ani se poate da 1 capsule pe zi. Doza pentru cei care au intre 6 si 12 ani este de 1-2 pastile iar cei care au peste 12 ani, adolescentii si adultii pot lua pana la 3 comprimate de carbune activ pe zi.

Are contraindicatii ? Produsul NU se ia in caz de constipatie cronica. Acest produs este 100 % romanesc creat de firma DVRPharm.


Cine foloseste carbunele medicinal ? Ce parere aveti, e chiar asa de bun si eficient ? Cum va simtiti dupa o cura de detoxifiere cu acest supliment alimentar ?

Asteptam cu interes parerile si comentariile cititorilor, in casuta de comentarii de sub articole, pe paginile de social media (facebook, google plus, twitter) asociate blogului. Publicam toate comentariile decente, chiar daca au ceva de spus impotriva produselor prezentate de noi in articole, sau impotriva celor enuntate de noi in textele articolelor.

 Disclaimer: acest articol contine legaturi de afiliere prin care produsul prezentat poate fi achizitionat direct. Este posibil, ca in urma achizitei produsului, urmand legaturile de afiliere, editorii blogului sa primeasca un comision. Existenta legaturilor de afiliere nu a influentat in nici un fel obiectivitatea articolului. Recomandam produse care le-am testat, sau despre a caror corectitudine si utilitate ne-am convins cu certitudine, si credem ca pot fi de folos si cititorilor nostri.
...

Cele mai citite in ultima saptamana

Cauta pe acest blog