Peste 2000 de articole despre slabire, dieta, alimentatie sanatoasa, trending si lifestyle, fashion sanatate remedii tratamente beauty

Faceți căutări pe acest blog

Slabire cu amestecuri naturale de fibre Fitness

Zilele trecute am scris despre niste batoane proteice care ajuta la slabire si pe care le poti consuma inainte si dupa exercitiile fizice. Multe persoane au un program aglomerat, ocupat si daca mai tii si dieta, nici nu mai sti ce sa mananci si sa ai si energie pe timpul zilei.

Ei bine venim in ajutorul celor care vor sa manance ceva rapid, fara batai de cap, sa fie sanatos si sa te scape de senzatia de foame.
Am gasit 2 produse interesant de la Pirifan. Unul se numeste Detox Mix Natural Fitness, iar celalat Fiber Mix Natural Fitness.


Prospectul primului pachet scrie ca este un amestec de seminte, tarate, argila si condimente.  Beneficiile consumului acestor fibre : contribuie la mentinerea concentratiilor normale ale colesterolului din sange, ofera senzatia de satietate si contribuie la accelerarea tranzitului intestinal.

Cumpara de aici Fibre pt slabit Detox Mix Fitness
Fibre pt slabit Detox Mix
Fitness
Te scapa de balonare, elimina toxinele, si te ajuta la slabit. Foarte satioase si utile in curele de slabire/detoxifiere. Ajuta la eliminarea kg in plus daca sunt combinate cu sport si o dieta echilibrata.

Dar ce ingrediente contine? Pachetul Detox Fitness contine : seminte de in, tarate de psyllium, condimente  (coriandru, chimen, oregano, patrunjel) si argila.
In descrierea Fiber Mix Natural scrie ca are in compozitie urmatoarele: seminte de in, tarate de psyllium si tarate de ovaz.

Cum se consuma? Cand se mananca si in ce cantitate ? In primul rand e foarte important de retinut ! Mixurile de fibre NU se mananca asa simple. Se amesteca de fiecare data cu lichide. Nu inlocuiesc in totalitate mesele principale ci ajuta la digestie si accelerarea metabolismului, suplimentand necesarul de fibre pentru organism.

Fibrele insolubile amestecate cu lichide isi maresc volumul de pana la 30 de ori ajutand la oprirea senzatiei de foame des aparute in timpul curelor de slabire si mai ales contribuind la buna functionare a activitatii intestinale.

Cumpara de aici Fibre Mix natural pentru slabit Fitness
Fibre naturale care te
scapa de balonare si detoxifica
Administrarea acestor fibre se poate face zilnic. Dimineata si seara 1-2 lingurita se amesteca in iaurt sau suc (budinca, salata, supa) si se mananca imediat. NU depasiti doza zilnica recomandata. O cura poate dura 2-3 luni dupa care tineti 1 saptamana pauza.

Ce pret au si se unde se pot cumpara ? Costul pachetului Detox Mix Natural Fitness de 200 grame este in jur de 9 lei. Pachetul Fiber Mix are un pret de aprox 6 lei cu acelasi gramaj. Le puteti comanda online direct de la acest magazin cu produse naturiste.
Cumpara de aici fibrele naturale  Detox Mix Natural Fitness
Cumpara de aici mixul de fibre naturale Fiber Mix Natural.

 Cine consuma astfel de fibre ?
Au contraindicatii ? Provoaca reactii adverse ? In descrierea suplimentului am vazut ca produsul poate contine gluten, urme de soia, arahide, alune si susan.
In cazul in care aveti alergie la oricare din compusii produsului evitati sa le folositi.

A slabit deja cineva cu ele ? Cate kilograme si in cat timp ? Asteptam cu interes parerile si comentariile cititorilor, in casuta de comentarii de sub articole, pe paginile de social media (facebook, google plus, twitter) asociate blogului. Publicam toate comentariile decente, chiar daca au ceva de spus impotriva produselor prezentate de noi in articole, sau impotriva celor enuntate de noi in textele articolelor.

 Disclaimer: acest articol contine legaturi de afiliere prin care produsul prezentat poate fi achizitionat direct. Este posibil, ca in urma achizitei produsului, urmand legaturile de afiliere, editorii blogului sa primeasca un comision. Existenta legaturilor de afiliere nu a influentat in nici un fel obiectivitatea articolului. Recomandam produse care le-am testat, sau despre a caror corectitudine si utilitate ne-am convins cu certitudine, si credem ca pot fi de folos si cititorilor nostri.

Niciun comentariu:

Atentie ! Toate comentariile care contin legaturi externe vor fi sterse !

Trimiteți un comentariu

Comentariile sunt moderate de operator uman. Comentariile irelevante nu se publica.

[ Comments are moderated. Irrelevant comments do NOT get published ]

...

Cele mai citite in ultima saptamana

Cauta pe acest blog