Peste 2000 de articole despre slabire, dieta, alimentatie sanatoasa, trending si lifestyle, fashion sanatate remedii tratamente beauty

Faceți căutări pe acest blog

S-line Sistem -cel mai nou produs de slabit

Ce mai e nou in domeniul suplimentelor care ajuta la slabire ?  Vreau sa scap de kilogramele in plus pana la vara, ce sa fac ? Probabil ati auzit la radio reclama la noile capsule care contribuie la eliminarea kg. E vorba de comprimatele S-Line Sistem. (se aude sline sistem).


Produsul e creat de Zdrovit, aceeasi firma care a creat si renumitele produse Apuretin (care elimina retentia de apa) si Aspasia (care te ajuta sa ai parul, pielea si unghiile sanatoase).

La ce ajuta ? Ce intrebuintare au ?
Prospectul pastilelor S-Line Sistem scrie urmatoarele:
- supliment alimentar ce intensifica arderile -topeste straturile de grasime din corp
- ajuta la mentinerea unei greutati corporale normale -te ajuta sa slabesti si sa te mentii la greutatea ideala
- ajuta la mentinerea glicemiei (nivelul de zahar din sange)la nivel normal

Cumpara de aici Sline sistem produs pt slabit
S-line Sistem livrare Romania
Din ce sunt facute ? Ce ingrediente contin ? In aceste capsule sunt: extract de ceai verde (lat.Camellia sinensis), extract de portocala amara (lat. Citrus aurantium), L-carnitina, extract de ardei iute (lat. Capsicum annuum), picolinat de crom, stearat de magneziu, dioxid de siliciu, carbonat de calciu, celuloza microcristalina, talc, trigliceride cu catena medie, dioxid de titan, oxid de fier.

Are contraindicatii ? Poate provoca reactii alergice, efecte secundare ? Capsulele de slabit S-line Sistem nu se recomanda persoanelor care sufera de boli ale inimii sau au hipertensiune arteriala.

Cum se utilizeaza ? Cate capsule se iau ? Zilnic se administreaza 1 pastila la micul dejun si 1 pastila la pranz cu cate un pahar mare de apa.
Cumpara de aici S-line Sistem 40+
S-line Sistem 40+
livrare in Romania

Pentru a scapa de kg in plus pe langa suplimentul alimentar de slabit, se recomanda un meniu zilnic sanatos si exercitii fizice.

Ce pret are si de unde se poate cumpara  S-line pt slabit ?

 O cutie -S-line Sistem 20+ (40+) care contine 56 buc, costa in jur de 23 de lei. Se gaseste online de exemplu cutia S-line Sistem 20+ pe acest site. cu livrare in Romania.

Varianta 40+ care e recomandata persoanelor care au peste 40 de ani si vor sa slabeasca se poate comanda direct de aici S-line Sistem40+ livrare in Romania.

Cine a folosit deja acest produs? In cat timp ati observat semne vizibile? Cate kg se pot slabi cu S-line?

Asteptam cu interes parerile si comentariile cititorilor, in casuta de comentarii de sub articole, pe paginile de social media (facebook, google plus, twitter) asociate blogului. Publicam toate comentariile decente, chiar daca au ceva de spus impotriva produselor prezentate de noi in articole, sau impotriva celor enuntate de noi in textele articolelor.
...

Cele mai citite in ultima saptamana

Cauta pe acest blog