Peste 2000 de articole despre slabire, dieta, alimentatie sanatoasa, trending si lifestyle, fashion sanatate remedii tratamente beauty

Faceți căutări pe acest blog

La ce sunt bune migdalele ? Iata de ce merita sa le mananci

Auzim destul de des si la televizor in emisiuni legate de sanatate si nutritie importanta consumului de migdale.  In alimentatia raw vegana dar si in multe diete se recomanda adaugarea in alimentatie a acestor nuci. Chiar si in recomandarea medicilor si nutritionistilor apar aceste seminte maronii.

Migdalele sunt numite in engleza -almonds. Seamana putin cu semintele caiselor, doar ca sunt mai dulci. Migdalele cresc in copaci in special in zonele calduroase din California, Africa, Asia dar si in Europa.

Din migdale se prepara de obicei celebrul martipan dar si numeroase produse cosmetice si mancaruri si dulciuri pe baza de migdale. Se pot consuma si ca atare pentru ca sunt delicioase, sanatoase si satioase.
Ce proprietati au migdalele? Valorile nutritive: in migdale gasim vitamina A, vitamina B1, vitamina B2, vitamina B3, vitamina E, acid folic, calciu, fier, mangan, magneziu, fosfor, potasiu, zinc, seleniu, molibden.

Ce beneficii au migdalele daca le mancam zilnic ? Ajuta la combaterea bolilor coronariene, scad tensiunea arteriala, elimina toxinele din organism.
Migdalele au doar 7 calorii si nu au colesterol, consumate ajuta la reducerea nivelului de colesterol rau LDL, previn bolile de inima si reduc riscul de infarct.

Ajuta la tonifierea musculaturii, previn osteoporoza si inflamarea oaselor.
Cumpara de aici migdale crude
Migdale crude
tocmai bune de rontait
Acidul folic gasit in migdale este foarte benefic pentru femeile insarcinate pentru impiedica riscul de malformatii congenitale la copii.  De asemenea, acidul folic reduce sansele aparitiei cancerului de col uterin. Previn numeroase boli cum ar fi riscul de cancer de orice fel si alte boli cronice. Se recomanda si in caz de constipatii.

Migdalele sunt foarte recomandate si dieta. Ajuta la eliminarea stratului de grasime din corp mai ales in zona abdominala.
Consumul zilnic de cateva migdale ajuta activitatea creierului, sunt bune la imbunatatirea concentratiei si memoriei atat la copii cat si la adulti. Ajuta oamenii sa fie mai activi si mai inteligenti. Mentin pielea sanatoasa, previn diabetul, inflamatiile si problemele stomacale. Infrumuseteaza si opresc caderea parului.

Ce contraindicatii au migdalele ? Pot provoca reactii alergice ? Probleme ? In cazul in care mancati foarte multe migdale - doza zilnica recomandata fiind maxim 15 migdale pe zi, poate produce gaze intestinale, sau probleme gastro-intestinale. Daca mancati migdale peste masura, in loc sa slabiti puteti sa va ingrasati, deci atentie la cantitate.

Cumpara de aici crema cu migdale care vindeca cearcanele
Crema anticearcan
migdale
Cat costa si de unde se pot cumpara ? De ex. o punga de 150 gr de migdale crude are un pret de aproximativ 15 lei. Se poate comanda direct de pe acest site.

Crema anticearcan cu migdale costa in jur de 21 de lei. Il gasiti de ex. pe acest link.
Pe baza de migdale se pot gasi ulei de corp pur din migdale , lapte de corp, gel de dus, balsam de par, balsam de buze, creme de corp, sapun, ceai, esente etc.

Cine a folosit deja aceste produse
? In cat timp apar rezultate? Ati testat deja produsul, il folositi, cu sau fara efect ?
 
Asteptam cu interes parerile si comentariile cititorilor, in casuta de comentarii de sub articole, pe paginile de social media (facebook, , twitter) asociate blogului. Publicam toate comentariile decente, chiar daca au ceva de spus impotriva produselor prezentate de noi in articole, sau impotriva celor enuntate de noi in textele articolelor.

 Disclaimer: acest articol contine legaturi de afiliere prin care produsul prezentat poate fi achizitionat direct. Este posibil, ca in urma achizitei produsului, urmand legaturile de afiliere, editorii blogului sa primeasca un comision. Existenta legaturilor de afiliere nu a influentat in nici un fel obiectivitatea articolului. Recomandam produse care le-am testat, sau despre a caror corectitudine si utilitate ne-am convins cu certitudine, si credem ca pot fi de folos si cititorilor nostri.

Niciun comentariu:

Atentie ! Toate comentariile care contin legaturi externe vor fi sterse !

Trimiteți un comentariu

Comentariile sunt moderate de operator uman. Comentariile irelevante nu se publica.

[ Comments are moderated. Irrelevant comments do NOT get published ]

...

Cele mai citite in ultima saptamana

Cauta pe acest blog