Peste 2000 de articole despre slabire, dieta, alimentatie sanatoasa, trending si lifestyle, fashion sanatate remedii tratamente beauty

Faceți căutări pe acest blog

Scapa de kilogramele in plus cu ZeroDiet - terapia auriculara

Vreti sa stiti ce mai e nou in domeniul solutiilor de slabit ? Ei bine, azi am descoperit o metoda care poate contribui la scaderea in greutate. Nu e vorba de pastile minune, nici de echipament sportiv.

E vorba despre slabirea prin terapia auriculara. Produsul se numeste Zero Diet si este o noutate pe piata din Romania.


Dar ce este si la ce se refera de fapt Zerodiet ? Este vorba despre o pereche de biomagneti care asezati pe ureche, ajuta la topirea grasimilor si mentinerea siluetei.

Dar cum functioneaza slabirea prin magneti ? Lobul urechii umane seamana cu fetusul in burta mamei. Fiecare zona a urechii corespune unei zone din corpul uman. Acest lucru este stiut si folosit de foarte mult timp in medicina chineza , mai ales in presupunctura.

Cum se folosesc biomagnetii zerodiet ?

In pachet sunt magneti de marimi diferite. Unul mai mic si unul mai mare. Primul pas este punerea magnetilor pe varful degetelor.

Apoi le asezati in partea din fata a urechii.

Magnetul mai mare se pozitioneaza in spatele magnetului mai mic. Acestia se fixeaza automat deci nu exista posibilitatea sa cada de pe ureche.

Asa arata biomagnetii
Zerodiet
Prin aplicarea magnetilor, ele vor aplica o mica presiune energetica la nivelul urechii, care contribuie apoi la slabirea naturala.

Cat costa si de unde se poate procura ? Magnetii de slabit Zerodiet au un pret de aproximativ 97 lei. Primiti alaturi de ei si primesti gratuit cartea electronic "Dieta de Aur". Produsul se poate cumpara momentan pe net de pe acest site: http://comanda.zerodiet.net/

Nu stim daca se poate gasi in bioshop-uri, plafare, farmacii, eventual revenim cu detalii daca gasim in alte locatii.

Cine a slabit deja cu Zero diet ? E sigur? Oare are contraindicatii ? Poate provoca reactii alergice? Pe site la ei am vazut ca magnetii sunt placati deci au efect antialergic, practic e imposibil sa aveti alergie de la ei. In cazul in care va simtiti rau, cel mai bine scoateti magnetii de pe ureche

Ati cumparat deja produse de la acest comerciant ? V-au fost de folos, si-au facut efectul ?
Asteptam cu interes parerile si comentariile cititorilor, in casuta de comentarii de sub articole, pe paginile de social media (facebook, google plus, twitter) asociate blogului. Publicam toate comentariile decente, chiar daca au ceva de spus impotriva produselor prezentate de noi in articole, sau impotriva celor enuntate de noi in textele articolelor.

Niciun comentariu:

Atentie ! Toate comentariile care contin legaturi externe vor fi sterse !

Trimiteți un comentariu

Comentariile sunt moderate de operator uman. Comentariile irelevante nu se publica.

[ Comments are moderated. Irrelevant comments do NOT get published ]

...

Cele mai citite in ultima saptamana

Cauta pe acest blog