Peste 2000 de articole despre slabire, dieta, alimentatie sanatoasa, trending si lifestyle, fashion sanatate remedii tratamente beauty

Faceți căutări pe acest blog

Echipament sportiv pentru barbati - ideal pentru antrenamente si timp liber

Asa cum v-am promis in articolul trecut (Echipament sportiv pentru femei), revenim cu cateva recomandari de produse sportive potrivite barbatilor.
Am ales cateva piese utile oricarui barbat care doreste sa se apuce de sport, sau care cauta pur si simplu cateva idei cu ce mai e la moda, ce se poarta cand mergi pe la sala :)


Noi am ales cateva produse care ne-au placut, sa vedem daca si voua va plac.

- Primul este un hanorac modern Polar Malik marca North Finder. Este un hanorac ideal pentru sporturi de iarna, dar si de purtat in timpul liber. Este perfect pentru zilele reci, in conditii meteo extreme.

Este facut din material antipillig printr-o tehnologie speciala care nu permite formarea scamelor pe bluza.

Imagne hanorac albastru Polar marca North Finder
Hanorac Polar
pentru barbati
Hanoracul are gluga, croiala cu laser, inchiderea este cu fermoare. Este in totalitate facut din poliester. E disponibil in marimile S, M, XL si XXL.

 Cat costa si de unde se poate cumpara ? Pretul unui astfel de hanorac este in jur de 220 de lei.
Se poate comanda online direct de pe acest site.


Poza trening barbati marca Adidas- trening pentru barbati marca Adidas Mens KN TS1, cu logo vizibil si pe bluza si pe pantaloni.

 Culoarea treningului este albastru inchis si deschis, cu dungi albastre pe margine.

 Este un trening lejer, ideal si pentru antrenamente si pentru timp liber.

Bluza de trening are 2 buzunare laterale si are elastic in talie si la mansete. Pantalonii au elastic in talie si snur.

Este facut 100% din poliester. Ce pret are si de un il iau ?

Costa in jur de 220 de lei, si il poti avea prin comanda directa de pe acest link..

- treningul Assist pentru barbati. Este ideal pentru fotbal si timp liber. Bluza de trening este in culoarea rosie cu dungi negre si albe.

Imagine trening bluza pantaloni pentru barbati
Trening barbati pentru
fotbal si timp liber
Are doua buzunare laterale. Are elastic in talie si mansete. Pantalonii de trening sunt negri cu o dunga alba pe margine. Are elastic in talie si snur si in zona gleznelor are mansete elastice.

Este facut din material poliester. E disponibil in marimile M,S, XL, si XXL. Pretul unui astfel de trening intreg, este de aproximativ 270 de lei. Se poate procura direct de pe acest site de articole sportive.

Am prezentat acest model pentru ca, pantalonul de trening are inchidere cu elastic in zona gleznelor, deci daca aveti picioarele reci de obicei, sensibile la frig, un astfel de model va poate proteja mai bine cand vremea este racoroasa afara.


-ca sa adaugam si un exemplu de incaltaminte sport pentru barbati, am ales acest model de mai jos.

Imaginea adidasilor inalti speciali pentru barbati
Pantofi sport Adidas
pt barbati
Este vorba de niste adidasi inalti, sunt recomandati in special pentru baschet, dar sunt foarte comozi pentru orice alta activitate sportiva.

Sunt marca Adidas, in culoare albastra cu dungi albe, asa, ca sa se potriveasca cu echipamentul prezentat mai sus. Facuti din material usor si rezistent, ajuta la miscarea piciorului.

Talpa adidasului nu lasa urme pe suprafata de mers, lasa piciorul aerisit. Logo-ul Adidas este pe vizibil, talpa e din cauciuc si e facut din material sintetic si piele.

O astfel de pereche costa in jur de 201 lei.
Este disponibil in numere mari, 44, 46. Il puteti vedea si cumpara de la acest magazin online.

- si pentru ca vine iarna sa nu uitati, trebuie sa va feriti si capul de frig, venim si cu un model de caciula pentru barbati.

Imagine caciula calduroasa pentru barbati pentru iarna
Caciula Fes de iarna
pentru barbati
E de fapt un fes de iarna pentru barbati . Este in culoarea neagra si pretul e in jur de 80 de lei. Il puteti comanda direct de pe acest link., unde desigur puteti alege si alte modele, depinde care vi se potriveste cel mai bine.

Este marca Jack Wolfskin, facut dupa tehnologia NANUK 200- este din material de inalta calitate din poliester, cu velur pe ambele parti care retine caldura, se curata usor, si se usuca repede.

- desigur nu am uitat nici de un fular, si ca sa fie si de marca, am ales tot Adidas.

Imagine fular negru velur Adidas pentru barbati
Fular barbatesc
marca Adidas
 Fularul este negru, din material usor, Climawarm, retine caldura, dar ajuta transpiratia sa se evapore usor, deci nu va ingreuneaza daca faceti sport cand e frig afara.

Costa in jur de 80 de lei si il gasiti direct pe acest site.


Ce parere aveti de produsele alese ? Va plac ?






 Disclaimer: acest articol contine legaturi de afiliere prin care produsul prezentat poate fi achizitionat direct. Este posibil, ca in urma achizitei produsului, urmand legaturile de afiliere, editorii blogului sa primeasca un comision. Existenta legaturilor de afiliere nu a influentat in nici un fel obiectivitatea articolului. Recomandam produse care le-am testat, sau despre a caror corectitudine si utilitate ne-am convins cu certitudine, si credem ca pot fi de folos si cititorilor nostri.
...

Cele mai citite in ultima saptamana

Cauta pe acest blog