Faceți căutări pe acest blog

Ligia Pop - carte noua cu retete raw vegane pentru bebe si copii

Probabil o cunoasteti pe Ligia Pop. Sau cel putin ati auzit de ea si de faptul ca promoveaza un stil de viata mai diferit, decat cel cu care s-a obisnuit majoritatea populatiei. E vorba de alimentatia raw si vegana. E un stil de alimentatie si de viata care necesita multa disciplina si perseverenta, insa merita !

Ligia dupa ce a nascut o fetita, a inceput sa prepare alimente speciale pentru bebelusului ei si a inglobat intr-o carte toate retetele ei.

Cartea noua se numeste "Diversificarea raw si vegana. Sfaturi si retete pentru bebelusi si copii mai mari". A aparut in 2015, contine 184 de pagini si este publicata prin editura Curtea Veche. Face parte din categoria cartilor recomandate in bucatarie din colectia "Sa fii sanatos"
Coperta cartii Diversificarea cu retete raw vegane by Ligia Pop. Click aici pentru detalii si comanda online.
Coperta cartii
Diversificarea raw si vegana

Prin intermediul acestui ghid aveti sansa sa oferiti atat copiilor cat si intregii familii, feluri de mancare diferite, sanatoase, care energizeaza si va incarca de buna dispozitie.

Este o carte utila atat tinerilor parinti cat si bunicilor care vor sa gateasca mancaruri delicioase pentru copilasi si membrii familiei, in general tuturor celor care urmeaza stilul de viata raw, vegan.

Ce pret are noua carte a Ligiei Pop si se unde de poate procura ?

Cartea costa in jur de 40 de lei.
Se poate comanda online de ex de pe acest site


Cine urmeaza dieta raw sau dieta vegana ? Cum va simtiti si cate kg ati slabit de cand urmati un astfel de stil de viata ? Starea voastra de sanatate s-a imbunatatit de cand mancati diferit?

Ati cumparat deja carti scrise de Ligia Pop ? V-au fost de folos, si-au facut "efectul" ?

Asteptam cu interes parerile si comentariile cititorilor, in casuta de comentarii de sub articole, pe paginile de social media (facebook, google plus, twitter) asociate blogului. Publicam toate comentariile decente, chiar daca au ceva de spus impotriva produselor prezentate de noi in articole, sau impotriva celor enuntate de noi in textele articolelor.

Disclaimer: acest articol contine legaturi de afiliere prin care produsul prezentat poate fi achizitionat direct. Este posibil, ca in urma achizitei produsului, urmand legaturile de afiliere, editorii blogului sa primeasca un comision. Existenta legaturilor de afiliere nu a influentat in nici un fel obiectivitatea articolului. Recomandam produse care le-am testat, sau despre a caror corectitudine si utilitate ne-am convins cu certitudine, si credem ca pot fi de folos si cititorilor nostri.

Niciun comentariu:

Atentie ! Toate comentariile care contin legaturi externe vor fi sterse !

Trimiteți un comentariu

Comentariile sunt moderate de operator uman. Comentariile irelevante nu se publica.

[ Comments are moderated. Irrelevant comments do NOT get published ]

Cauta pe acest blog