Faceți căutări pe acest blog

Raluca Zenga a lansat Manualul mamicii Zen

Zilele trecute citisem pe un forum de mame si bebelusi niste sfaturi despre cum ar trebui "sa fiti parintii model al noului bebe", cam despre asta era vorba.

Mi s-a intiparit in minte un comentariu al unei tinere mamici, si anume scria ca, ce pacat ca nu exista un manual de mame, care sa te invete ce sa faci cu copilul nou nascut, mai ales daca esti dupa prima nastere - deci experienta proprie e practic zero.

Ei bine aflati ca si alte femei s-au gandit la necesitatea unui astfel de ghid. De exemplu Raluca, sotia antrenorului Walter Zenga a lansat pe 8 septembrie 2015, o carte exact despre acest subiect.


E vorba de cartea " Manualul mamicii Zen" unde si-a scris experientele proprii din perioada ambelor sarcini, pasii pe care a trebuit sa-i invete pe propria piele cat timp era gravida, experienta din timpul nasterii, modul de hranire si educare a bebelusului.

Mamica a unui baietel si a unei fetite, recunoaste in aceasta carte si unde a gresit in crestera copiilor si ce ar fi putut face mai bine.

Coperta cartii Manualul Mamicii Zen. Click pentru detalii si cumparare
Coperta cartii
Manualul mamicii Zen
Dar ce varsta are Raluca ? Conform biografiei personale numele ei complet este Raluca Rebedea Zenga, este nascuta pe 1 noiembrie 1981, deci are 34 de ani. Este casatorita cu antrenorul Walter de 10 ani. Chiar daca in timpul sarcinilor s-a ingrasat, ea a reusit sa slabeasca frumos si sa revina la silueta ideala in putin timp.

Ce pret are cartea Ralucai Zenga ? Unde se poate cumpara ? Costul cartii e in jur de 31 lei Se gaseste deja online pe acesta pagina web

Cartea are 272 de pagini.

Este o carte care merita citita atat de cei care au devenit de curand parinti (deci atentie, nu dauneaza nici barbatilor !), de bunici, de bone dar si de viitoarele mamici care vor sa invete cum e de fapt sa fii mamica.

Ati citit deja acesta carte ? V-au fost de folos informatiile ? Asteptam cu interes parerile si comentariile cititorilor, in casuta de comentarii de sub articole, pe paginile de social media (facebook, google plus, twitter) asociate blogului. Publicam toate comentariile decente, chiar daca au ceva de spus impotriva produselor prezentate de noi in articole, sau impotriva celor enuntate de noi in textele articolelor.


Disclaimer: acest articol contine legaturi de afiliere prin care produsul prezentat poate fi achizitionat direct. Este posibil, ca in urma achizitei produsului, urmand legaturile de afiliere, editorii blogului sa primeasca un comision. Existenta legaturilor de afiliere nu a influentat in nici un fel obiectivitatea articolului. Recomandam produse care le-am testat, sau despre a caror corectitudine si utilitate ne-am convins cu certitudine, si credem ca pot fi de folos si cititorilor nostri.

Cauta pe acest blog