Peste 2000 de articole despre slabire, dieta, alimentatie sanatoasa, trending si lifestyle, fashion sanatate remedii tratamente beauty

Faceți căutări pe acest blog

Colon protect te scapa de constipatie rapid

Am probleme cu constipatia. Cu ce pot trata problema ? Ce sa folosesc ? Sunt multe produse create special pentru probleme de colon.

De exemplu poti incerca Colon Protect care este facut de firma Zdrovit. Probabil ati auzit despre el si la reclamele de la radio.


 Prospectul scrie ca are in compozitie fibre naturale si are  gust placut de rodie.
Ce ingrediente contine ?

 Plicurile contin: fibre naturale, seminte de Psyllium husk (lat. Plantago psyllium), pectine din mere, acid citric, maltodextrina, citrat trisodic, aroma de macese si rodie, aspartam, acesulfam K, colorant E 124.
Imagine cu cutia Colon Protect cu fibre naturale,
 Colon Protect
pentru Romania

Ce pret are Colon Protect si de unde il cumpar ? O cutie cu 20 de plicuri costa destulde putin. Se poate comanda online pentru livrare in Romania direct de pe acest site.

Ce beneficii are ?

Colon protect contribuie la functionarea corecta a colonului, ajuta la eliminarea scaunului, mentine tranzitul intestinal regulat si ajuta la pastrarea greutatii corporale optime.

Regleaza glicemia si colesterolul. Elimina toxinele din organism.

Cine nu are voie sa foloseasca colon protect ? Are contraindicatii ? Acest produs nu poate fi utilizat de femeile insarcinate, persoanele care sufera de afectiuni grave la nivelul intestinelor.

Cine are diabet zaharat, probleme la inghitire sau are megacolon, sa ia acest produs doar cu precautie. Se  poate lua impreuna cu alte medicamente ? Nu. Colon protect se va lua doar dupa 1 ora, dupa administrarea altor tratamente medicamentoase.

Cum se utilizeaza ? Cate pliculete se folosesc ? Se poate da si la copii ? In descrierea produsului, producatorul mentioneaza clar ca, este doar pentru adulti, deci nu dati in nici un caz copiilor. Doza folosita este de 1-3 plicuri pe zi.

Acestea se amesteca in felul urmator. Se ia un pahar mare cu apa. Se adauga continutul unui plic de colon protect. Se lasa putin pana incepe sa arate ca un jeleu aromat si colorat. Se consuma imediat. Se poate pune alaturi de musli/cereale sau se poate consuma ca atare. Dupa care se mai bea un pahar mare de apa.

Poate provoca reactii alergice ? Efecte secundare ? Persoanele care au sensibilitate la aspartam sau fenilalanina sa evite acest produs.

Atentie, colorantul E124 poate avea efect negativ asupra comportamentului copiilor, deci nu lasati produsul la indemana acestora.



Cine a folosit deja produsul ? In cat timp se simte efectul ? E bun ? V-a ajutat ?  Voi in cat timp ati observat efectele benefice ? Sunteti multumite (multumiti) de produs ?

Asteptam cu interes parerile si comentariile cititorilor, in casuta de comentarii de sub articole, pe paginile de social media (facebook, google plus, twitter) asociate blogului.
Publicam toate comentariile decente, chiar daca au ceva de spus impotriva produselor prezentate de noi in articole, sau impotriva celor enuntate de noi in textele articolelor.

Disclaimer: acest articol contine legaturi de afiliere prin care produsul prezentat poate fi achizitionat direct. Este posibil, ca in urma achizitei produsului, urmand legaturile de afiliere, editorii blogului sa primeasca un comision. 
...

Cele mai citite in ultima saptamana

Cauta pe acest blog