Faceți căutări pe acest blog

A aparut crema antirid Idunne Facelift care reda tineretea

Ce fel de cosmetice pot folosi pentru a elimina ridurile profunde de pe fata ? Se pot sterge semnele imbatranirii cu vreo crema minune ?
Cine viseaza sa arate mai tanara cu cativa ani ? Ten mai tanar cu 10,15 ani. ?.. suna miraculos, asa-i ?

Am gasit un produs cosmetic nou, aparut acum si la noi in Romania. E vorba de crema 2 Minute Idunne Face Lift. Bogat in ingredientul de baza -colagen, care are efect  instant. Se zice ca , deja dupa 2 minute de la aplicare pe fata, se vede cum pielea se netezeste si intinereste.


Nu stim cat e de adevarat, dar daca ne luam dupa reclama de pe situl lor,  putem spune ca poate fi o minune. E probabil o solutie salvatoare, mai ales pentru doamnele care au fata brazdata de riduri si care isi doresc sa isi recapete stralucirea fetei si sa arate mai tinere cu 10-15 ani.

Prospect exact nu am gasit, in schimb in descrierea produsului am vazut ca are urmatoarele efecte :
- transforma aspectul tenului, il face mai frumos, mai sanatos, mai stralucitor
- este hipo-alergenic
- intinereste fata si barbia fara interventii chirurgicale
Imagine cu logoul produsului Idunne crema antiriduri Click   pentru detalii si cumparare.
Logo-crema antirid Idunne
- elimina dungile adanci/ridurile de pe frunte, din jurul nasului si al gurii si pe marginea ochilor.


Si vedetele folosesc aceasta crema, pentru a arata mereu perfect in fata camerelor foto/video. Printre ele se numara top modelul Cindy Crawford renumita pentru frumusetea ei, actrita Jennifer Aniston sau Kelly Ripa, toate fiind deja trecute de varsta de 40 de ani.

Ce pret are crema antirid Idunne Facelift ? Si de unde se poate procura ? Se vinde undeva ? O cutie costa in jur de 357 de lei. (Minunile costa :)   )

Se poate cumpara direct online de pe internet de pe acest site si primesti transportul coletului gratuit.

Daca faci o comparatie intre o operatie estetica si costul cremei, e clar ca iesi mai ieftin daca iti cumperi crema si in acest fel iti remodelezi aspectul fetei fara durere si fara injectii.

Cine a folosit deja aceasta crema pentru repararea fetei si ascunderea ridurilor ? Chiar are efect instant ? Merita banii ?

Asteptam cu interes parerile si comentariile cititorilor, in casuta de comentarii de sub articole, pe paginile de social media (facebook, google plus, twitter) asociate blogului. Publicam toate comentariile decente, chiar daca au ceva de spus impotriva produselor prezentate de noi in articole, sau impotriva celor enuntate de noi in textele articolelor.

 Disclaimer: acest articol contine legaturi de afiliere prin care produsul prezentat poate fi achizitionat direct. Este posibil, ca in urma achizitei produsului, urmand legaturile de afiliere, editorii blogului sa primeasca un comision. Existenta legaturilor de afiliere nu a influentat in nici un fel obiectivitatea articolului. Recomandam produse care le-am testat, sau despre a caror corectitudine si utilitate ne-am convins cu certitudine, si credem ca pot fi de folos si cititorilor nostri.

Niciun comentariu:

Atentie ! Toate comentariile care contin legaturi externe vor fi sterse !

Trimiteți un comentariu

Comentariile sunt moderate de operator uman. Comentariile irelevante nu se publica.

[ Comments are moderated. Irrelevant comments do NOT get published ]

Cauta pe acest blog